Следва

Млада, нахална и гола. Не точно, но почти, в новата булчинска колекция на Vera Wang

Всичко и в подробности: каталогът на Alexander Wang за H&M от А до Я

Когато преди точно 20 дни посетихме извънредно приятния шоурум на марката, за да...

All fashion преди 9 години

Когато преди точно 20 дни посетихме извънредно приятния шоурум на марката, за да разгледаме детайлно чисто новата дизайнерска колекция за бранда, този път на страхотния американец Александър Уонг, първият ни въпрос беше: кога чакате каталозите, за да ги покажем на всички.

Колегите ни отговориха: на 16 октомври. И спазиха обещанието си да ги пуснат към нас още сутринта на същия ден, т.е. днес.

Съвсем протоколно: колекцията на Уонг бележи 10-годишния юбилей на съвместните инициативи на шведския търговец на облекло с известни и изключително интересни дизайнери. Началото се поставя през 2004, и е подписано от Карл Лагерфелд.

У нас, специално в София, както и във всички останали изрично избрани магазини по света, дебютът на колекцията за есента на 2014 е предвиден за 6 ноември сутринта. Предният ден, на 5-и, ще е специалното събитие за журналисти и звезди, след което мигновено ще ви разкажем кой какво си купи от AW за H&M на наша територия.



Когато Alexander Wang и H&M aнонсираха предстоящата си колаборация през април тази година, по време на фестивала Coachella, за всички беше ясно, че на хоризонта се е очертал облака на магическо фешън очакване, току на прага на стил-необходимостите на новия сезон. Днес то се разсейва изцяло, след като пълният лукбук вече е тук.

Както ще се убедите, колекцията е точно такава, каквато можеше да се очаква, а именно спортна, секси и уникално различна от всичко дотук, че и малко повече.

Ако трябва да подредим топ 10 от задължителните притежания, те биха изглеждали така: черната парка, уникалния суичър от още по-уникалната материя скуба, клина с апликации, поне чифт от черните боти, ниските черни чехли с дебела кожена лента, дебелия сив пуловер, тясната рокля с ленти от същата скуба, кожения джогинг панталон, обемната тениска, кожената чанта и страхотния унисекс спортен сак. Това само за нас, момичетата. Отделно са мъжките неща, достойни за детайлен преглед на 6-и сутринта на място.

Редно е да се насочи моден поглед и към аксесоарите в колекцията, които са зашеметяващо смели, различни, даже нахални, с едрите си лога, с непоколебимото графично внушение, с обема и спортната си безпрекословност. Коланът с огромна сребърна катарама е фаворит, но и останалите "дреболии", включващи ленти за глава, ръкавици, шапки и очила си струват внимателната преценка.

В галерията е всичко описано, оставяме ви с кадрите и изборът, това толкова сладко лично удоволствие.

Тази вечер е представянето в Ню Йорк, което може да следим в реално време ТУК>>>

More All fashion