Следва

Playboy съблече бившата на Христо Сираков и Благой Георгиев

Обичта на известните: Робърт Патинсън и FKA Twigs из улиците на Париж

Това е може би най-странната двойка, сформирала се от дълго време насам, но точно поради тази причина...

Други преди 9 години

Това е може би най-странната двойка, сформирала се от дълго време насам, но точно поради тази причина вече ни е и толкова любима. Само преди дни бяха потвърдени слуховете, че всъщност има любов, и вече целият свят знае - Робърт Патинсън, най-накрая е изтрил невярната Кристен Стюарт от сърцето си.

Новата жена, по-скоро момиче, което е заело мястото й е странно очарователната мацка FKA Тwigs. Тя е британка, на 26 и позната на повечето заинтересовани с алтернативната си визия и вкус към музиката. Със сигурност, певицата не се вписва в общата представа за пленителна красавица, но пък е изключително интересна сама по себе си и наелектризиращо провокативна за другите, за което си печели достойно нашите червени точки.



Истинското име на чаровницата е Талия Дебрет Барнет, родена е в малко английско градче и е сладък меланж от народности, взимайки най-доброто от своята майка, която е балерина с испанска кръв, и баща, който е ямайски джаз танцьор.

Самата Талия, по примера на много други, започва кариерата си именно като танцьорка. Тя взима участие в проекти на изпълнители като Кайли Миноуг и Джеси Джей (добре се вижда лицето й в песните Do It Like A Dude и Price Tag), но с днешна дата самата тя набира скорост като певица.



Точно по този повод, а именно концерт във френската столица, тя бе засечена от зорките папараци из улиците на Париж. Сладураната с какаова кожа обаче, не беше сама, а до нея влюбено вървеше самият Робърт Патинсън. Двамата си направиха истински шопинг тур в града на любовта, като през цялото време не спираха да се забавляват, споделяйки компанията един на друг.













Малко преди да бъдат щракнати в това любовно шопинг приключение, източник издаде пред списание People: „Това е най-комфортната връзка, в която някога съм виждал Робърт. Сега той има нормални отношения и им се наслаждава. Честно казано, това е на мили далеч от връзката му с Кристен. И двамата наистина са спокойни един с друг“.









Друг от приятелите на Патинсън пък заяви пред вестник The Sun: "Това между тях е истинско. Те излизат повече от месец, а тя вече на няколко пъти лети до САЩ, за да бъде с него. Той пък обича да ходи на нейните концерти и я намира за много талантлива.“

Истината е, че ние също смятаме FKA Тwigs за обещаващ изпълнител. Може би не за масата, поради липсата на, какъвто и да е комерсиализъм в музиката й, но за всички останали, на които не им е нужна лесно смилаема музика и харесеват новото и различното.

 



Скоро FKA Twigs планира да пусне своя дебютен албум. Доверени хора издават, че двамата с Робин искали да крият връзката си поне дотогва, за да може младата певицата да стане известна с музиката си, а не като „гаджето на Робърт Патинсън“.

"Тя е притеснена да не затъне от постоянните сравнения между нея и Кристен.“, добавят същите източници.
 

More Други