Следва

Детска София: Трети сезон на Фортисимо Фамилия стартира с "Приказка за Моцарт и Малкия Ото"

Директно от PR-a: Румънеца и Енчев тръгват на парти обиколка с плейбойки

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция...

Music преди 9 години

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка.

От 17.10. стартира едно от най-атрактивните и секси турнета за сезона. Румънеца и Енчев тръгват на път с хубавиците, красили кориците на мъжките списания. Легендарният хип-хоп дует ще енергизира публиката с познати и нови хитове, като “Хотел” и “Лято“. А за това „има ли хубави жени“ няма и за миг да се притеснят, защото ще си правят компания с момичетата, намигали от корицата на Playboy и добре познати под името Secret Garden Show. Сред тях са Румяна Калоферова - плеймейтка и Гергана Аролска, която освен като модел, се изявява и като актриса в международни продукции. Момичетата ще танцуват с авангардни костюми и ефектни фешън хореографии в команията на Румънеца и Енчев по време на стартиращия този уикенд Shark Secret Tour, а допълнителен колорит на шоуто ще внесе участието на бийтбоксъра Dj Red One. Турнето ще продължи до 7.11. и включва градовете Кърджали, Благоевград, Ботевград, Ямбол, Добрич и Варна.

Shark Secret Tour се организира от Select Music Media и Shark Energy Drink Bulgaria. Всеки концерт ще представлява разтърсващо двучасово клубно шоу.

Shark Secret Tour включва:
Гр. Кърджали – клуб „Аура“ - 17.10
Гр. Благоевград – клуб Xtreme - 18.10
Гр. Ботевград – клуб „Нощ и ден“ - 24.10
Гр. Ямбол – клуб The Best - 25.10.
Гр. Добрич – клуб „Бакарди“ - 30.10.
Гр. Варна – клуб B1 - 7.11.

More Music