Следва

Цветът на сезона? СИН!

Дързост и елегантност в новата колекция на Marks & Spencer есен/зима 2014

Любимият британски бранд Marks & Spencer представи новата си есенно-зимна колекция на изискан коктейл в Paradise Center...

All fashion преди 9 години

Любимият британски бранд Marks & Spencer представи новата си есенно-зимна колекция на изискан коктейл в Paradise Center. В дългоочакваното представяне се включиха освен винаги изобилстващата дамска линия, мъжката, като и малчуганите не остават пренебрегнати. Брандът, познат ни с високото си качество на материите, запазилите се през времето ценности и винаги иновативните си идеи, успя да изненада и този път широката публика.


Фото: Яна Ламбрева, Miss Vendella



За студения сезон предложенията са в мека тоналност и като комплимент за изчистените нежни силуети. Ключовата гама е пастелната, а търсеният контраст се постига благодарение на наслояване на материите, смелите принтове и пищният жакард с металически отблясъци. Дамската колекция, сама по себе си включва 5 различни мини тенденции, съобразени с познатите ни вече основни за сезона и отговарящи на нуждите на модерната жена: Simple Luxe, Down Town, Gentle Woman, Modernist и The Arts.



Що се отнася до мъжката линия, тя също не е никак пренебрегната, с отличаващи се класическа мъжественост и неподправена елегантност. Колекциите са цели 4 и се характеризират с дръзки кройки, качествени материи и контрастни текстури: Autograph, M&S, North West и Limited Collection

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.