Дързост и елегантност в новата колекция на Marks & Spencer есен/зима 2014

Любимият британски бранд Marks & Spencer представи новата си есенно-зимна колекция на изискан коктейл в Paradise Center...

Любимият британски бранд Marks & Spencer представи новата си есенно-зимна колекция на изискан коктейл в Paradise Center. В дългоочакваното представяне се включиха освен винаги изобилстващата дамска линия, мъжката, като и малчуганите не остават пренебрегнати. Брандът, познат ни с високото си качество на материите, запазилите се през времето ценности и винаги иновативните си идеи, успя да изненада и този път широката публика.


Фото: Яна Ламбрева, Miss VendellaЗа студения сезон предложенията са в мека тоналност и като комплимент за изчистените нежни силуети. Ключовата гама е пастелната, а търсеният контраст се постига благодарение на наслояване на материите, смелите принтове и пищният жакард с металически отблясъци. Дамската колекция, сама по себе си включва 5 различни мини тенденции, съобразени с познатите ни вече основни за сезона и отговарящи на нуждите на модерната жена: Simple Luxe, Down Town, Gentle Woman, Modernist и The Arts.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.