Следва

Без ретуш: как всъщност изглежда Ирина Шейк

Цветът на сезона? СИН!

Цветът на сезона? СИН!

All fashion преди 9 години

Изразително, наситено и всепоглъщащо, синьото е един от най-желаните цветове за сезона. Кобалт, аквамарин, сапфир, кралско и всичко между тях диктуват и нашия, жадуващ за цвят гардероб. И понеже shopping е второто ни име, а вдъхновението вече отлепи нозете от земята, поемаме свеж и смел завой, за да положим пласт развеселеност и магия в есенния ден, по възможност в синьо, разбира се.

Richard Nicoll, Mary Katrantzou, Burberry Prorsum и Holly Fulton вече ни завъртяха главите в безброй морски, приказни, градски и модни комбинации за овладяване, а ние се впускаме в дълбините на всепоглъщащия цвят стихийно и вече потопени до уши в блаженство.

С овладени поне донякъде хаотични желания и на ръба на екстаза, попълнихме и презапълнихме wish list-а с цвят море. Взехме нещата в свои ръце, както само ние умеем, и се погрижихме за наслояването на текстури - деним, памук, плетива, кожа, а аксесоарите, по подразбиране, са метални и с много капси. Тук са и rock елементите, красивите нюанси и монохрома от глава до пети, наред с must-have елементите като енергия, настроение и послание.


Love Moschino - 584,90 лв.


Pepe Jeans London - 87,90 лв.



Liebeskind - 114,90 лв.


Pepe Jeans London - 279,90 лв.


ESPRIT - 97,90 лв.


EDC by ESPRIT - 117,90 лв.


ESPRIT - 97,90 лв.


Triumph - 76,90 лв.


Liebeskind - 29,90 лв.


Morellato - 173,90 лв.


Sector - 77,90 лв.
 

 

More All fashion