Следва

Street Style вдъхновения... Бохо шик до ръба на есента

Без ретуш: как всъщност изглежда Ирина Шейк

Познава я целият свят. И има защо, от поне петилетка руската чудо, моделът...

All fashion преди 9 години

Познава я целият свят. И има защо, от поне петилетка руското чудо, моделът Ирина Шейк, абсолютна фешън и не само звезда, и гадже на Кристиано Роналдо, което не знаем дали е чак толкова голямо достойнство, се снима в десетки фотосесии за списания и рекламни кампании и винаги, в 100 от 100 случая изглежда просто безобразно добре.

Но каква е моделката всъщност? Списание Sport`s Illustrated, за което Ирина се снима преди години, публикува преди дни тестови снимки, от онези, които обичайно фотографите и стилистите правят преди самата сесия с професионална, основно, цел.

Пикантните кадри, направени с Polaroid, доказват безпрекословно, че мацката има страхотна, безупречна, адски секси фигура, видимо без никакъв фотошоп или пудри всякакви, и че така натурална, изглежда също толкова фантастично, колкото и на лъскавите, пообработени фотоси.

Тези конкретно снимки са направени през пролетта на 2013 година, когато Ирина Шейк позира за испанската версия на Sport`s Illustrated. Звездата мери различни бански костюми и демонстрира разкошните си форми на доста неприветлив, трябва да кажем, и тъмен, фон в студиото.

Забележителното е, че на всички снимки Ирина практически не носи и никакъв грим, като при това е съвсем очевидно, че той не й е и нужен.

Все пак и в съвременния свят има място за истинската натурална красота без всякакви уловки. Колко е хубаво да видим, че може и така. Понякога.

Да се полюбувате на изумителната Ирина можете в галерията!

More All fashion