Следва

Дизайн за вдъхновение: Нека бъде светлина!

Face to face с... RIU Pravets Resort

Той се намира само на 40 минути с кола от София, притежател е на...

All About Life преди 9 години

Той се намира само на 40 минути с кола от София, притежател е на поляни надлъж и нашир, има голямо сърце, разкошно езеро и замечтан зелен поглед, в който няма как да не се влюбиш.

Носи на гърба си сладката тежест на четиризвезден оазис и с него всеки луксозен микс от преживявания просто те прави прероден. Затова се срещаме с този принц на приливите нежност и релакс, за да си поговорим интимно и откровено за много и все приятни неща. За красотата и нейната възможна цена, за силния характер и добрите традиции в бизнеса с грижата за другия, за бягството и спасението, за това колко е важно да бъдеш истински в днешно време. Удоволствието е изцяло наше, представяме ви любимия ни RIU Pravets Resort!

V.S. Здравей, страхотно и любимо наше място. Не сме се виждали отдавна, къде се загуби?
R.P.
Тук си бях, в Правец, на 60 кимометра само от вас. Хубавото е, че не бях изгубен, а напротив - през тези няколко месеца, откакто не сме се срещали, бях намерен от себе си.

V.S. Какво намери? Ще ни споделиш ли?
R.P.
Разбира се, открих, че бягството от реалността е това, което всички харесват в мен, осъзнах, че леко претенциозният ми характер е сред моите плюсове, а не минуси, и, не на последно място, че стига да искаш - върховните наслади, и за тялото, и за душата, нямат свършване, гарантирани от добрия ми вкус и огромен и много прецизен опит в грижите за Другия. Това е уникално призвание, знаете, нали?! 

V.S. Разбираме, но все пак... когато не философстваш, къде може да те види човек? Какво правиш през свободното си време?
R.P.
О, много неща, изцяло в духа на динамичната ми същност. Напоследък посрещам в дома си стотици събития, мероприятията на различни мултинационални компании, правителствени и неправителствени организации, домакин съм на спортни форуми и състезания, тиймбилдинги и частни празненства. И на обичйните десетки бягства от Града във всеки възможен миг, но това умните хора го знаят.


V.S. Не се ли изморяваш от толкова хора и срещите с тях?
R.P.
Не, аз обичам хората, както и те ме обикват още от първия миг, в който се докоснат до мен. Освен това имам толкова начини, с които мога да релаксирам, че изобщо не се притеснявам за това.

V.S. Кои са твоите начини за активна почивка?
R.P.
Признавам си, че се глезя подобаващо. Любител съм на всички СПА изкушения, които имам у дома си. Терапията „Уморени крака”, ексфолиращата и енергизираща терапия с портокал, винената терапия, релаксиращите, детоксикиращите и имуностимулиращите масажи, са само част от любимите ми процедури, с които потъвам в блаженство. Великолепно обзаведените ми спални и апартаменти имат най-удобните матраци на света, а величественото ми езерно обкръжение е нещо като езерната черешка на хотелиерската ми торта. 



V.S. Ох, прииска ни се да ти погостуваме отново… Добре де, разбрахме как поддържаш емоционалната си форма, но кажи ни за физическата?
R.P.
За мен най-важно винаги е било да се храня разнообразно и поне по 3 пъти на ден. Менюто ми често включва винаги пресни и вкусно приготвени ястия, обожавам show-cooking бюфета, свежия салатен бар и десертите, приготвени на място от великолепните сладкари, които се грижат за мен и гостите ми.

V.S. Спортуваш ли?
R.P.
Физическата активност е едно от най-важните неща, за да е човек балансиран, хармоничен и красив! Аз имам уникалната възможност да играя рано сутрин и през нощта голф ( бел.ред. благодарение осветлението, което има на тренировъчното игрище, обкръжено от невероятната гледка на планина и езеро), освен това често яздя, играя тенис или ходя на фитнес, когато времето е по-топло карам джет, водни ски, рингове, „банан” и водно колело в езерото. Мога да добавя и още...



V.S. Звучи, като да си прекарваш страхотно живота?
R.P.
О, да, за това съм създаден! И го умея перфектно!

V.S. A как върви любовта?
R.P.
Не мога да се оплача също. Харесван съм и от мъжете, и от жените, защото изглеждам секси, имам собствено присъствие и обичам динамиката. С мен никога не е скучно!

V.S. А ти по какви си падаш?
R.P.
Физически нямам установен стереотип, но харесвам такива, които знаят какво искат и защо го искат. Имат засилено чувство за хумор и обичат да се забавляват, защото истината е, че самият аз също съм такъв. Разпускам в лобито, пиано бара, боулинга или в емблематичния нощен клуб “Шатра” и, признавам си, винаги ми е повече от приятно да имам компания до мен.

V.S. На какво разчиташ за своята популярност?
R.P.
При мен органично са свързани външният вид, силният характер, качеството на всичко, което предлагам и това, че не правя компромис никога с нищо. Не са за пренебрегване и опитът, спокойствието и грижите, които полагам за хората до мен.

V.S. А има ли нещо друго, което не знаем за теб?
R.P.
 Аз се преоткривам всеки ден и с поредното гостуване на добри приятели, а най-много обичам срещите с нови хора, a поводи за това има ежедневно, да не забравяме наближават Коледа и Нова Година и много прекрасни срещи и познанства.


 

 

More All About Life