Следва

Петъчен БЛИЦ: Искра Милкова

Петте любими парчета на Стефан Попов

През октомври амбициозният диджей си проправя път в ефира на радио NOVA, като стартира собветно предаване и пореди от партита в YALTA CLUB, носещи името CONTACT...

Music преди 9 години

Страстта на Стефан Попов към електронните звуци пламва още в детските му години. В началото той ги открива най-вече в творчеството на Andrea Boccelli и Vanessa Mae. Първата истинска среща на Стефан с електронната музика е на 10-годишна възраст, когато той е омагьосан от творчеството на Fatboy Slim, Prodigy, Sonique, Freestylers, Bomfunk MC`s и Music Instructor. Тези артисти играят роля на негов музикален пътеводител години наред до момента, в който той буквално се влюбва в хаус музиката. Оттогава артисти като Deep Dish, Sultan & Ned Shepperd, 16 Bit Lolitas, Robbie Rivera печелят сърцето му и го подтикват да направи следващата стъпка към осъществяването на мечтата му – да стане диджей.

През 2010-та Стефан купува първата си професионална техника и посвещава цялото си време на това как да се научи да миксира музика. Резултатите не закъсняват и едва няколко месеца по-късно се появява и първото му участие. Негов наставник през цялото време е един от най-добрите български диджей, тогава резидент на YALTA CLUB, Juan Alvarez.

До 2013-та Стефан Попов свири в едни от най-известните заведения в столицата като Yalta Club, Mascara, 365, Blender, Tiffany. Най-големият успех за Стефан обаче настъпва, когато получава покана да се качи на една сцена преди транс гигантите от Above & Beyond, като част от фестивала Spirit Of Bourgas 2013.

От 2014г, Стефан е резидент на най-добрия клуб за електронна музика у нас YALTA CLUB. Свирил е на една сцена с Mark Knight, Tiesto, Fedde Le Grand, Miguel Migs, Mark Farina, Above & Beyond, Hot Since 82, Sharam, Sonny Fodera, Jay Lumen.

През октомври амбициозният диджей си проправя път в ефира на радио NOVA, като стартира собветно предаване и поредица от партита в YALTA CLUB, носещи името CONTACT. Тази вечер е първото от серията взривяващи събития, затова подгряваме с любимите му пет.
 
Eddie Richards - Soul is Life (Mihai Popoviciu Remix)



Robert Owens - I'll Be Your Friend (Original Def Mix)



Montel – Vitual City (Original Mix)



Zakes Bantwini Feat. Xolani Sithole - Clap Your Hands 



Stereo MC`s – Connected


More Music