Следва

Петъчна доза СЕКС: Двойно, моля!

И те "остаряха" - героите от Титаник 17 години по-късно

От пускането на филма на Джеймс Камерън "Титаник", вече отминаха цели 17 години...

Други преди 9 години

От пускането на филма на Джеймс Камерън "Титаник"вече отминаха цели 17 години. По този повод ви предлагаме да видим как са се променили през годините актьорите, като в допълнение припомняме малко интересни факти за всеки един от тях и героя му.
 

Били Зейн - Калдеон Хокли. Знаете ли, че Пиърс Броснън е бил един от многото актьори, явили се на кастинг за ролята на Хокли?

Франсис Фишър - Рут Бюкейтър. На премиерата на "Титаник" Франсис плакала така силно, че се наложило да помоли принц Чарлз за салфетка, за да избърше сълзите си. 


Виктор Гарбер - Томас Андрюс. Томас е действителен герой, който наистина е бил част от екипажа на първото плаване на Титаник. Той е запомнен от мнозина като истински герой, помагайки на жените и децата да влязат в спасителните лодки, колкото се може по-бързо. 




 

Ерик Барден - Джон Астор. И в реалния живот Джон Астор бил най-богатият човек на борда. В днешни дни неговото богатство се оценява на милиони долари.



 

Джонатан Хайд - Брус Исмей.  Както във филма, така и в реалния живот господин Исмей бил един от малцината успели да качат на борда спасителни лодки и въжета.





Кейти Бейтс - Моли Браун.  Въпреки че някои персонажи във филма са измислени, присъствието на Моли Браун не е случайно. В нейна чест дори била наречена бродуейска постановка. 



Бернард Хил - капитан Едуард Смит.
Първоначално ролята на капитан Смит щяла да бъде изпълнена от Робърд Де Ниро, но по време на снимките той се разболява и не е в състояние да продължи.



Йоан Грифит - офицера Хауърд Лоу. Истинската история разказва, че офицер Лоу бил един от малцината, които севръщат на мястото на корабокрушението със спасителната лодка, за да помогнат на оцелелите.



Бил Пакстън - Брок Ловет.  За участието си във филма, Бил Пакстън многократно благодари на режисьора Джеймс Камерън. "Няма как да получите най-доброто актьорско образование, освен ако не сте ученик на Камерън"


Кейт Уинслет - Роуз Бюкейтър.
Въпреки че Кейт получава ролята на Роуз, първоначално на нейно място е било спрягано името на Гуинет Полтроу. 


Леонардо Дикаприо -  Джак Доусън.
Известната реплика "Аз съм кралят на света", изречена в сцената на носа на кораба, е една от великите импровизации на актьора.

More from View Sofia

More Други