Следва

Обичта на известните: 25-годишната връзка на Снуп Дог и жена му Шанте Бродус

Петъчна доза СЕКС: Двойно, моля!

Тази седмица сме ти подготвили двойна доза сексапил. Дали с риза или без, никой не може да отрече, че братята Хемсуърт направо парят...

Други преди 9 години

Тази седмица сме ти подготвили двойна доза сексапил. Дали с риза или без, никой не може да отрече, че братята Хемсуърт направо парят. След дълги размисли кой от двамата aвстралийци е по-красив, не успяхме да си изберем сами, така че решихме да оставим на теб да решиш кой ти е по-присърце.

Започваме с Крис Хемсуърт, който проби с любимия в Австралия сериал „Home & Away”, преди да изиграе бащата на Джеймс Т. Кърк в "Стар Трек", две години по-късно. Той се превъплащава и в Сам в „Ca$h”, роля която получава само шест седмици след пристигането си в САЩ. И едва ли е нужно да обясняваме, че от този момент нататък, с бърз и атлетичен скок, той се изстрелва навърха, заемайки главно място в "Тор".

Подобно на по-големия си брат, CV- то на Лиъм също е впечатляващо: той също започва кариерата си в „Home & Away”, там играе сърфист, роля която страшно му отива, участва в няколко телевизионни предавания, след което се появява в "Непобедимите". Но мястото му в новата генерация на водещите мъже в Холивуд се затвърждава, когато става ясно, че ще изиграе една от главните роли в "Игри на глада”.

Захвърляйки настрана тези малки подробности, стигаме и до по-важната част, която стаraтелно е запълнена от пълният комплект плочки на двамата братя. Шест на брой и в двата случая и шест от нас по случая!

Физики, близки до тези на за гръцки богове, на които са посветени не една или две публикации, като тази. Лиъм дори има цял фен профил в Tumblr, в който единственото, което се разглежда е изваяната му фигура. Сигурно и брат му щеше да е съдържател на подобна, но... нали е женен за актрисата Елза Патаки и явно доброжелатели са решили да й го спестят. 

И тук забърсваме една лигичка, после втора и продължаваме да разглеждаме надолу...

Лиъм

Крис 

Анкета

Кой е по-горещият Хемсуърт?

More Други