Следва

Ива Екимова напусна Къщата на VIP Brother

Обичта на известните: 25-годишната връзка на Снуп Дог и жена му Шанте Бродус

Те са заедно от 25 години и въпреки това връзката им е все още жива и силна.

Други преди 9 години

Те са заедно от 25 години и въпреки това връзката им е все още е жива и силна. Снуп Дог и съпругата му Шанте Бродус са още влюбени един в друг, както си личи и от кадъра, който рапърът пусна в социалната мрежa Instagram вчера.

Снимката, която е разделена на две половини, показва съпрузите преди и сега. Като в лявата половина, двойката явно е на абитуриентския си бал, или поне така можем да предположим по еднаквите цветя поставени на китката на Шанте и бутониерата на Снуп, а в дясната - двамата позират в наши дни и изглеждат по-щастливи от всякога. Рапърът носи десениран син костюм и, явно някой неща никога не се променят, защото той отново носи папионка.

Под кадъра 42 годишният любимец е написал: „25 години сме силни!!!”,  с което за пореден път засвидетелства силната любов, която ги свързва с жена му.

Доги среща красивата си съпруга още, когато е ученик в Политехническата гимназия в Лонг Бийч, Калифорния. Двамата сключват брак през 1997 г., след което приветсват едно след друго трите си деца - Корде, Кордел и Кори.






Позовавайки се на непреодолими различия, Снуп подава молба за развод през май 2004 година. За щастие, двамата успяват да преодолеят своите проблеми и двойката подновяват сватбените си обети през 2008 година.


 

More from View Sofia

More Други