Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 32 Veda House

Седмичен ХОРОСКОП - 20.10 – 26.10

Периодът на благоприятно състояние на биосферата продължава. Редките напрегнати моменти са свързани с второстепенни фактори и краткотрайни аспекти на Луната...

Astro преди 9 години

Периодът на благоприятно състояние на биосферата продължава. Редките напрегнати моменти са свързани с второстепенни фактори и краткотрайни аспекти на Луната.

Най-благоприятни ще бъдат първите два дни от седмицата. Два хармонични аспекта работещи в резонанс продължават тенденцията от предишните дни, на развитие и укрепване на партньорските отношения, разширяване на процеса на преговори с въвличане в обсъждането на важни въпроси, международни и обществени организации. На лично ниво, това е време за разширяване кръга на контактите, намиране на нови приятели и съюзници, обмен на идеи и подготовка на нови печеливши проекти.

Втората половина на седмицата е богата на астрологични явления, най-важното сред тях е частичното слънчево затъмнение през нощта на 23-ти срещу 24-ти октомври. Самото затъмнение ще премине без напрегнати конфигурации на планети в 1-я градус на Скорпиона. Въпреки това, акцентът върху този градус е много силен - в този момент в него попадат наведнъж три планети: Слънцето, което няколко часа, преди затъмнението влиза в знака Везни; Венера, която също е влиза в Скорпион час по-рано; и Луната. Това означава, че по време на слънчевото затъмнение в неговия градус имаме стелиум - много рядко явление!

Тълкуването на тази конфигурация е индивидуално. Въпреки това, хората, в чийто хороскопи има планети в първите градуси, трябва да обърнат внимание на това явление. Това затъмнение няма да има благоприятно въздействие върху планетите в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Но на планетите в първите градуси на Рак, Дева, Козирог и Риби, то ще има като цяло положително влияние.

В събота вечер Меркурий ще излезе от ретроградност, завършвайки цикъла на "работа върху грешките" и общата ментална инертност. А в неделя, Марс ще премине от Стрелец в Козирог, където неговата енергия ще изисква от нас конкретни действия и ангажираност с избраните в последните седмици цели.
И накрая - информация, свързана с финансовите пазари и търговията. Съвпадът на Венера със Слънцето (точният съвпад на тези планети е в събота следобед) често показва силна промяна в тенденциите и движенията на цените на финансовите пазари. Като се има предвид изобилието от астрологически събития от петък до понеделник, може да се очаква доста силна пазарна волатилност в този интервал от време. Забележими промени могат да се появят още в петък. Но по-вероятен е друг сценарий: натрупаната енергия през уикенда е способна в понеделник при отварянето на пазарите да генерира значителни резки ценови разриви. Трябва да бъдем внимателни!

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ти си промяната!

Ако търсиш мир и спокойствие в цялата тази суетня, може да го намериш единствено вътре в себе си, само в уединение. Оставайки в разгара на събитията, опитвайки се да повлияеш на случващото се, ще бъдеш принуден постоянно да отразяваш атаките, съпротивлявайки се на външните обстоятелства. Едва в края на седмицата ще можеш да разчиташ на почивка и да се почувстваш по детински леко, но само в случай, че сам си го позволиш. Тишината и спокойствието през тази седмица ще зависят изцяло от теб и от това дали ще искаш да “зарежеш” всичко и да се отпуснеш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Някъде далеч!


В тези трудни времена в теб ще възникне желание да избягаш от реалността и да отидеш някъде далеч или да се отдадеш на мечтите си. Не се отказвай от това удоволствие. Вдъхновението, което ще можеш да черпиш от красивите неща, книгите и картините, ще ти помогне да се справиш с проблемите.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пресметливост!


През този период ще демонстрираш практичност и умение за справяне с финансовите проблеми и това ще ти помогне бързо да подобриш финансовото си положение. Но в отношенията с близките и хората, които обичаш, може да възникнат затруднения, ако бъдеш прекалено пресметлив и пестелив там, където трябва да се фокусираш не върху ползите, а само върху чувствата и емоциите. Цени отношенията с тези, които те обичат!

РАК 22.06 – 23.07

У дома!


До уикенда по-добре да си стоиш повече у дома, да си почиваш и да не губиш сили. Раците както никой друг чувстват, че Луната намалява и като нея губят енергия. Затова престоят у дома е необходим за всички Раци, без изключение. Още повече, че от понеделник до четвъртък, Раците ще се чувстват най-комфортно у дома. Това е добър период да поканиш близка приятелка или приятел и да направиш едно домашно мини парти. В нощта на четвъртък срещу петък Раците ще бъдат много слаби, но на сутринта в петък ще се почувстват обновени. А това е прекрасно! В петък и през уикенда, обстоятелствата ще се развиват така, че ще можеш да се повеселиш и да посетиш някое интересно и забавно мероприятие.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Вайкай се по-малко, радвай се повече!


Може да те посети негативно настроение в началото на седмицата, до голяма степен поради това, че нещата не вървят така, както си ги планирал и ти не можеш да разбереш създалата се ситуация. Твоето положение може да бъде описано като "колкото по-малко мислиш, толкова по-добре". Ако си позволиш да се откъснеш от делата, ситуацията ще се подобри веднага и ще можеш да се насладиш напълно на живота, да се радваш на общуването с хората, които обичаш. Несъмнено това няма да подобри финансовото положение и да реши някои трудности, които са възможни в края на седмицата.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не губи време!


През тази седмица, напредъка ти ще бъде зависим от това доколко си мобилен и гъвкав. Опитай се да не губиш време напразно - всяко забавяне ще бъде изпълнено с проблеми за теб, не само в работата, но също така и в любовта! Не пропускай шанса да привлечеш вниманието на човека, който харесваш, докато някой друг не ти го е отмъкнал под носа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Самоанализ и самокритичност!


Готов си да говориш за себе си, на всеки с часове, забравяйки, че не всички се интересуват от тази тема на разговор. Ето защо, по време на този период са възможни конфликтни ситуации, както на работното място, така и у дома. Постарай се да си оставиш време за самоанализ. Бъди по-критичен към себе си и хората ще ти подадат ръка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Интересна информация!


Седмицата ще бъде изпълнена с интересна информация, която ще те направи по-опитен. И приятен събеседник ще бъдеш, ако можеш да разсъждаваш по научни, философски и културни теми. Твоята професионална дейност, през тази седмица може да бъде свързана с пътувания, срещи, общуване. Някои оставени “за после” дела може да изискват твоето внимание. Постарай се да се справиш с тях сега и то бързо, за да се избегнат всякакви недоразумения.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Гледай светлината и се любувай на нейната красота!


Желателно е да се научиш да обръщаш повече внимание на светлата страна на живота и по-малко да се фокусираш върху негативното. Проблеми и грешки се случват на всички, така че спри да се връщаш към това, което е минало, то не може да бъде поправено и вече няма значение.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Работа!


Звездите препоръчват на Козирозите да се концентрират върху работата си. Това е добро време за завършване на проекти, за получаване на награди, повишения или други поощрения. При всеки Козирог ще се намери някоя недовършена работа. Сега е момента да направиш последната стъпка и ще постигнеш брилянтни резултати. Същото важи и за предприемачите - ако си готов с някой проект, време е да приключиш с подготовката и да го въплътиш на практика.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Махай излишното!


През тези дни, ще имаш чудесната възможност да се отървеш от всичко излишно: като се започне с вехториите у дома и се завърши с негативните мисли и емоции. Имаш възможността да се почувстваш най-сетне свободен и щастлив. 23-ти октомври – денят на слънчевото затъмнение и новолунието, трябва да го преживееш като световен ден на любовта към себе си. Започни деня с гимнастика и положителна нагласа, на обяд се поглези с нещо вкусно, а вечерта изгледай приятен филм.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не вдигай шум, потопи се в работата!


Дори да си лидер, началник, ръководител на проект, по-добре е да се потопиш изцяло в работата, отколкото да обръщаш внимание на разни дреболии, да вдигаш шум или да влизаш в конфликти с колегите. През първата половина на седмицата ще имаш възможността да се справиш с много натрупани проблеми. Успешни ще бъдат срещите с шефа, предложенията ти ще бъдат изслушани и достойно оценени. Уикенда е подходящ за ходене на гости, посещения на концерти и изложби.

More Astro