Следва

In the mood for music: Feed Me & Crystal Fighters - Love Is All I Got

Александра Тюркмен се щракна с Кара Делевин

Александра Тюркмен се щракна с Кара Делевин

People of art преди 9 години

Александра Тюркмен – дъщерята на покойния Филип Найденов-Фатик, се нареди на опашка в бутик в Ню Йорк, за да се снима с любимката си Кара Делевин. Супермоделът, който е сред музите на дизайнера Карл Лагерфелд, изплези език пред обектива. Тюркмен зае същата поза, като и двете показаха с ръце знака на хеви метъла. Срещата на Тюркмен с Делевин се случи по време на представянето на модната линия на манекенката за DKNY, съобщават от "Монитор".

На събитието в Ню Йорк бяха допуснати около стотина гости, като всеки, който беше закупил артикул от актуалната колекция, имаше възможността да се снима с англичанката и да получи автографа й. Александра си купи жълта плетена шапка с лого. Същият модел, но в друг цвят, носеше и Кара.



Още в началото на лятото Алекс се установи в Хамптънс, Ню Йорк. Тя работи като разпоредителка в тузарския нощен клуб „Спейс Ибиза Ню Йорк” и учи актьорско майсторство в манхатънска школа.

 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра