Следва

Звезден Instagram на седмицата - Бритни с нов кон, Парис в Moschino, Cam`ron се страхува от ебола

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Фантастичен екшън, в който Антонио Бандерас се превъплъщава в агент, който прави опити да манипулира робот. Откритията му са поразителни и сериозно застрашават бъдещето на човечеството...

Culture преди 9 години

"Живи машини"

Кога: 20 октомври
Къде: В кината

Актьорите: Антонио Бандерас, Робърт Форстър, Дилън Макдърмът, Мелани Грифит, Бригите Хьорт Сьоренсен

Режисьорът: Гейб Айбанез

Сюжетът: Фантастичен екшън, в който Антонио Бандерас се превъплъщава в агент, който прави опити да манипулира робот. Откритията му са поразителни и сериозно застрашават бъдещето на човечеството.

"Ярост" ("Fury") - предпремиера

Кога: 21 октомври
Къде:
В кинта

Актьорите: Брад Пит, Логан Лърман, Шая Лебьоф, Майкъл Пеня, Джон Бернтал, Скот Истууд, Бранко Томович

Режисьорът: Дейвид Айър

Сюжетът: Действието на филма “Ярост” се развива през месец април 1945-та година, а сюжета се фокусира върху американския армейски командир Уордади (в ролята Брад Пит) и екипажа на танка “Fury”, които трябва да изпълнят изключително важна мисия в сърцето на нацистка Германия.

По време на снимките са използвани десетки истински танкове (предоставени от американското правителство) и Айър уверява, че намесата на екипа по визуални ефекти ще бъде минимална.

 "Билет за отвъдното" ("A Walk Among the Tombstones")

Кога: 24 октомври
Къде:
В кината

Актьорите: Бойд Холбрук, Дейвид Харбър, Олафур Дари Олафсон, Себастиан Роше, Дан Стивънс, Рут Уилсън, Лиам Нийсън

Режисьорът: Скот Франк

Сюжетът: Частният детектив Мат Скъдър (в ролята - Лиам Нийсън) е нает от наркобос, за да открие кой е отвлякъл и убил жена му.

Базиран на поредицата мистъри романи на Лорънс Блок, героят на Нийсън е бивш полицай от Ню Йорк, който още няма лиценз за сегашната си дейност и работи извън границата на закона. Когато Скъдър, макар и трудно, се съгласява да помогне на кокаиновия трафикант (Дан Стивънс) и се впуска в издирването на злодеите, той разбира, че това не е първият, нито ще бъде последният им такъв случай.

С неясните си представи за добро и зло, Скъдър преследва престъпниците из малките улички на града, докато те убиват отново...

The Funky Jazz Project - Христо Йоцов Квинтет

Кога: 23 октомври, 22:00 часа
Къде: Студио 5

На 23 октомври Студио 5 посреща Hristo Yotsov Qintet и проектът им The Funky Jazz Project, когато ще имаме възможността да чуем специално написани от Христо Йоцов фънки парчета, в изпълнение на Шибил Бенев - китара, Тодор Бакърджиев - тромпет, Милен Кукошаров - кийборд, Веселин Веселинов "Еко" - бас и Христо Йоцов - барабани.

Вход: 10 лева.

Още за събитията през седмицата може да четете тук

More Culture

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?