Какво ново: Многофункционалната Anti-Aging Mask Boost от ESTÉE LAUDER

Придобийте по-отпочинала, сияйна и изпълнена с енергия кожа с помощта на новата маска Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost...

Придобийте по-отпочинала, сияйна и изпълнена с енергия кожа с помощта на новата маска Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost. С нарастващите изисквания на модерният свят, който ни заобикаля, кожата се променя и започва да изглежда по-изморена, губи блясъка и енергията си. Тази многофункционална маска енергизира кожата чрез мощен комплекс, борейки се с видимите белези на умора, чрез формула, съдържаща IntuiGen Technology™, която е толкова “умна”, че предизвиква работата на множество процеси против стареене, за да ревитализира способността на кожата да изглежда млада.

ЗАРЕЖДА С ЕНЕРГИЯ
Наситена с мощно енергизиращия комплекс на Estée Lauder, тази многофункционална маска зарежда кожата с енергия и се бори с видимите белези на умората. Този комплекс съдържа Екстракт от Листа на Морска Лавандула, за да подсили естественото производство на енергия от кожата и по този начин я обновява.

РЕВИТАЛИЗИРА
Новата Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost ревитализира кожата, за да намали видимите белези на стареене. IntuiGen Technology™ задейства един “главен ключ”, който предизваква работата на множество процеси против стареене. С времето, кожата става еластична, по-стегната и с по-малко сухи линии.

ХИДРАТИРА
Новата Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost моментално и дълбоко хидратира кожата чрез бленда от подхранващи с хидратация съставки като Хиалуронова Киселина. Така кожата се чувства комфортно, става плътна и еластична. Екстракти от слънчоглед и краставица подсилват влаговите бариери в кожата, правейки я по устойчива на агресорите на средата и времето.

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost ще се предлага от ноември 2014, на щандовете на Estee Lauder и на www.EsteeLauder.com.

Препоръчителна цена на дребно: 75ml – 155лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.