Следва

Paris Fashion Week: Звездна атака от първите редове

Men's Еxhibit: Ралф Лорен с часовник вдъхновен от Bugatti 57SC

Ралф Лорен има една от най-впечатляващите колекции возила в света, която е не толкова внушителна с бройката си...

All fashion преди 9 години

Обсебен от ретро автомобилите, Ралф Лорен има една от най-впечатляващите колекции возила в света, която е не толкова внушителна с бройката си, въпреки че и тя не е за подценяване, а по-скоро с това, че всеки автомобил, на който той е притежател, е не само класически, но и по свой начин уникален с изящни и неповторими форми.

Тази своя страст към автомобилите, развивана през годините, дизайнерът прехвърля и към своя бизнес. Той се вдъхновява от впечатляващата визия на някои от моделите, а по-специално от тази на Bugatti от 1938, за да създаде нова серия часовници, притежатели на същите симетрични извивки.

Изисканият часовник среща спорта, има циферблат от матирана черна стомана, обиколен е от дървен диск изработен от бряст, вдъхновен от таблото на конкретния автомобил, притежава изящни стрелки, заострени като мечове, и арабски цифри. 

Истината е, че влиянието от Bugatti 57SC, прави часовника смел и изискан аксесоар, но същевременно и функционален в цялата си същност, затова сме готови да похарчим и последната стотинка именно за НЕГО след 19 януари догодина. Тогава този красавец ще бъде презентиран за първи път, по време на изложението в Женева SIHH-2015.

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.