Следва

Галерия "Париж" представя: "Парижки ескизи" - една изложба на Валентин Топалов

"Снежната сова" отново в България за представянето на новия си албум

Един от най-добрите латино музиканти пристига през ноември в страната ни, за да представи пред българска публика последния си трети албум...

Music преди 9 години

Един от най-добрите латино музиканти пристига през ноември в страната ни, за да представи пред българска публика последния си трети албум, който със замах се нареди сред номинираните за „15-те ЛАТИНО ГРАМИ“ в категория „НАЙ-ДОБЪР ЛАТИНО АЛБУМ“.

Датата на концерта е 16-ти ноември с начален час 21:00, а мястото, разбира се, най-добрият клуб за жива музика у нас – София лайв клуб.

Легендарният колумбийски басист "Снежната сова" - Хуан Гарсиа Херерос и неговата латино банда ще представят последния си трети албум пред българските фенове. Албумът „НОРМАС“ съдържа авторски композиции на Хуан Гарсия Херерос в стил фюжън. Смесвайки елементи от латино, джаз-рок и етно музика, резултатът на бандата ги нарежда сред номинираните за една от най-престижните музикални награди в тази сфера. Честта да бъде сред отличените е прецедент в историята на наградите, тъй като за първи път има номиниран музикант на електрическа бас китара и от Колумбия.

Вход: билети на предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg и www.ticketplus.bg на цена 20 лева, на ямсто 30 лева.

More Music