Следва

Резервни космонавти

Спечели двойна покана за BALLANTINE'S My Beat Live vol.4

Задава се четвъртото издание на музикалната платформа Ballantine's MyBeatLive...

Music преди 9 години

Задава се четвъртото издание на музикалната платформа Ballantine's MyBeatLive. Преди повече от година беше даден нейният старт със събитие на 18-тия етаж на Министерството на транспорта в центъра на София, изданието се повтори на просторната зелена тераса на покрива на Астрал Бизнес Център до Летище София и потрети на 18-тия етаж на хотел Хемус, а тази сряда ще ни зарадва за пореден път с великолепна гледка и музика на 22-рия етаж на хотел Родина.

Гост-изпълнителите, които ще съберат малка публика от стотина човека на живо и многобройна пред мониторите, които ще следят живия стрийминг на партито на  www.mybeatlive.com, ще са BEL, DSSY MSSY, MAKOРА и FUNKUSION. 

Както повелява традицията, билети за MyBeatLive не се предвиждат, затова ViewSofia ти дава ексклузивната възможност да наместиш името си в гестлист. Това може да се случи, след като в коментарната форма, наред с името си и това на приятеля, с който искаш да отидеш, ни напишеш още и Къде и с каква музика си представяш най-готиното парти в София?

Трима, от оставилите своите предложения по-долу, ще бъдат записани за събитието заедно със своите парти другарчета. Всички имена ще станат ясни утре, точно в 17 часа, на страниците на ViewSofia.com

 

 

More from View Sofia

More Music