Следва

Есенен Baby Boom по Холивудски! 13 звезди в трескаво очакване на своите наследници

Go get them! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни...

All fashion преди 9 години

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни. Модното обновяване на визиите тече с пълна сила в червено, изумрудено, кадифе и топло карамелено. Несъмнено, най-голямо шопинг удоволствие ни носи новият чифт обувки и затова ние, екипът на View Sofia съвместно с Deichmann, имаме удоволствието да ти представим новата ни страхотна игра, посветена, разбира се, на вече споменатото по-горе дамско удоволствие.

Освен много награди, ще имаш и възможността да надникнеш в личния стил на 5 от нашите редактори, които в продължение на 5 седмици ще разказват и показват своите предпочитания, особености и обсесии, а ти ще можеш да гласуваш за любимата си визия, от петте, на които са се спрели те. Всяка седмица, измежду гласувалите, ще теглим по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни и есенни обувки от Deichmann. За да участваш само трябва да дадеш своя вот в анкета, след което да оставиш името си в коментарната форма под нея и най-накрая да стискаш палци за късмет, да си един от късметлиите, чието име ще обявим в отделен материал на 8 декември.

Виж пълните условия за участие в играта тук >>>

ГАБРИЕЛА

Винаги, какъвто и да е поводът, настроението или сезонът, водещ в гардероба, аутфита и аксесоарите ми е стремежът към елемента на изненадата. Обичам експериментите, модните тенденции и удоволствието от всичко около тях.

Що се отнася до най-важната част от всяка една визия - обувките, залагам на две основни разновидности - невероятно женствените и тънки токчета, и напълно противоречащите им грубовати кубинки. Тези модели като цяло покриват дръзките ми желания за експерименти и май не съществува визия, която те да не успеят да осъществят. Като върла почитателка на високите токчета и подчертаната женственост, най-често посягам към тях, дори и в ежедневието. Любим в момента модел ми е този доусъвършенстван чифт Mary Jane. Едновременно класически и дръзки, успявам да ги съчетая с почти всичко от щурия ми гардероб. Но, когато се налага да оставя дързостта и експериментите настрана, залагам на тези класически и по-семпли боти. Всеки път щом ги обуя елегантността заговаря сама.





Има и случаи, когато забързаното ежедневие, или по-скоро аутфита ми налагат ниски обувки, за да се получи търсеният ефект. Тогава избирам най-грубоватите обувки, с които разполагам. Клишираните семпли гуменки и боти не се вписват изобщо в избора ми. В преобладаващо редките случаи, съчетавам грубите обувки с дрехи от най-фина, претенциозна и нестандартна материя. Моят избор за сезона са черни кубинки и кафеви боти, взети назаем от мъжкия гардероб, подобно на доста други елементи от гардероба ми. Макар и да не искам да го призная , удобството, което тези обувки ми носят, съперничи на чувството за женственост от високите стилето.



Петият ми любим чифт го пазя за по-редките, но специални моменти на релакс, посветени на двамата ми мексикански любимци. За игра с тях в парка, а след това с книга в ръка, не се разделям с верните помощници, в цвят каки.

Анкета

Deichmann пита: Кой чифт от обувките на Габриела би искал да имаш?

More All fashion