Следва

Най-важните мини трендове на есента: Червено

Есенен Baby Boom по Холивудски! 13 звезди в трескаво очакване на своите наследници

Оказва се, че е настанал поредният истински Холивудски "бейби бум"!

All fashion преди 9 години

Следващите месеци определено ще са доста ангажирани за някои от най-харесваните звезди. И не, не защото им предстоят нови проекти свързани с работата, а защото огромно вълнение е на път да превземе всички тях около трескавата подготовка за посрещането на нов член в семейството.

Оказва се, че е настанал поредният истински Холивудски "бейби бум"!

И какъв по-добър начин да отбележим задаващите се наследници на нашите любимци, от това да съберем всички бъдещи мамчета и неродените им дечица на едно, за да им се порадваме? Представяме ти ги една по една...

Алиша Кийс
Певицата е в очакване на второто си дете, а бащата е все един и същ - музикалният продуцент Суиз Бийтс.

Блейк Лайвли
Актрисата е бременна с първото дете от съпруга си Райън Рейнълдс и анонсира новината наскоро на страниците на онлайн бутика си за дрехи Preserve.

Кари Ъндърууд
Кънтри звездата и съпругът й, хокеистът Майк Фишър, очакват първото си дете следващата пролет. Новината беше оповестена в Туитър. 

Хейдън Пенетиър
24-годишната годеница на добре познатия ни Владимир Кличко очаква първото си детенце съвсем скоро. Може би боксьорът очаква раждането на първия си наследник преди да се срещне с Кобрата, знае ли човек...

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън е бременна с второ дете от съпруга си принц Уилям. Очаква се детето да е момиче и да се появи на бял свят през април.

Кели Роуланд
33-годишната R & B изпълнителка очаква първо дете от съпруга си Тим Уидърспун. Звездата оповести новината в Instagram,  като публикува снимка на маратонките на съпруга си редом до подобен чифт бебешки. Към снимката Кели беше написала: "Аз ще бъда страхотен като моя баща".

Кортни Кардашян
Реалити звездата е бременна и очаква третото си дете от своя любим Скот Дисик. Според запознати, много скоро известният клан ще се сдобие с още едно женско попълнение.

Кристен Бел
Атрисата Кристен Бел и съпругът й Дакс Шепард очакват второто си дете. Двамата вече имат момиченце на 15 месеца, което се казва Линкълн.

Лив Тайлър
Дъщерята на фронтмена на "Аеросмит" е бременна от половинката си Дейв Гарднър. За двойката това е първа рожба. Звездата от "Армагедон" обаче, вече има едно дете – 9-годишния Майло, плод на любовта с бившия ѝ съпруг – музиканта Ройстън Лангдън.

Моли Симс
Актрисата от "Лас Вегас" и Скот Стабър очакват с нетърпение второто си дете. Двамата посрещнаха първородния си син през 2012-та.

Рейчъл Билсън
Звездата и дългогодишният ѝ приятел Хейдън Кристенсен са на път да станат родители в края на годината. Двойката започва да излиза за пръв път през 2007 г., малко след като се запознава на снимачната площадка на филма "Jumper".

Шакира
Поп звезда очаква второто си дете от испанския футболист Жерар Пике. Новината разкри самата тя в интервю за латиноамериканското издание на списание "Космополитън", но все още не издава в кой месец от бременността е.

Зоуи Салдана
Звездата от "Аватар", която потвърди бременността си едва миналия месец, ще посрещне на бял свят двама сина, заедно със съпруга си Марко Перего.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.