Следва

Черно върху всичко

Най-важните мини трендове на есента: Червено

След като ви запознахме с основните за овладяване тенденции през този сезон, приготвяме нова селекция от...

All fashion преди 9 години

След като ви запознахме с основните за овладяване тенденции през този сезон, приготвяме нова селекция от така наречените "мини тенденции", които макар и по-слабо застъпени, крият множество вълнуващи детайли.

Днес на фокус е червеното. Хитов цвят, с всичките си дълбоки и чувствени тонове на бордо, бургундско и кармин, които няма начин да пропуснем, било то върху устните или върху гърбовете ни.

В галерията по-горе ще видите най-доброто, екстравагантно и иновативно от утвърдени имена като Gucci, Chanel и Dior, та чак до новите дизайнери като Fausto Puglisi и Anthony Vaccarello. Дълбоко и ярко, дръзко и любовно, червеното е навсякъде: дантела, кожа, вълна, шифон, жакард, та чак и по тежките бродерии.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.