Следва

Попарт за всички! Абсолютно яко яке само за един...

Дизайн за вдъхновение: Нещо ново, нещо старо

Голям двор, веранда с люлеещ се стол, цветя и пресни плодове...

All About Life преди 9 години

Голям двор, веранда с люлеещ се стол, цветя наоколо и пълна кошница с пресни плодове. Сякаш сме назад във времето, някъде през XIX век, когато това е била обичайна гледка. Но нека да се върнем в реалността, защото тази къща е съвсем истинска, намира се в Бретууд, Тенеси, и е собственост на художничката Деан Хебърт и съпругът й Ланс.

Тя е израснала във ферма в селските райони на Алабама и съчетава в себе си практичност, талант и увереност, така че въобще не не ни учудва това, че тази къща притежава същия този чар и ценности на стария свят. Още повече - това място е вписано в местния регистър на историческите места, нарича се Hillbound и всичко това означава, че нещата изглеждат точно така, както преди Деан да изтъргува своите високи токчета за четката за боядисване преди години и да я направи това, което е днес.

Сега семейството отглежда двете си дъщери на това прекрасно място, оценявайки по-простите неща в живота. Не, разбира се, без тяхното вярно куче Shug, един петел на име Полковник, изобилие от кокошки, а дори и няколко коня.

Ние се вдъхновихме и дори няма да скрием, че вече си мечтаем да сме там... или поне за някой дълъг уикенд, защото това, признаваме си, би била една страхотна почивка.

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.