Следва

Кой спечели страхотния цветен принтер Brother

Попарт за всички! Абсолютно яко яке само за един...

Попарт за всички! Абсолютно яко яке само за един...

All About Life преди 9 години

Абсолютно поп, абсолютно заразителна, абсолютно запомняща се, точно такава е кампанията, представяща лимитираната бутилка на водка Absolut – Spirit of Warhol.

Всички помним и взривяващото парти в подземния паркинг на Полиграфическия комбинат, на което артистичната красавица направи своя дебют, а същевременно се постави и началото на най-големия дигитален арт обмен в света, а именно Andy Warhol Art Exchange, платформа, която дава възможност на участници от целия свят да покажат креативния си потенциал и да спечелят творба на артист от друга точка на света.

Моден тласък на събитието дадоха куп родни дизайнерски брандове, които спретнаха уникален нощен базар, а сред щурите им предложения намериха място и специалните Absolut Warhol фешън обекти.

Най-впечатляващо от артистичния им отбор несъмнено беше бомбър якето, в което се влюбихме лудо, а сега ви даваме и уникалния шанс именно то да е новото есенно вдъхновение на гардероба ви.

Славата на Анди Уорхол се носи и до днес, а нашият въпрос за всички, които искат да облекат този красавец е: Колко време слава отреди на всички ни Анди преди 30 години?

Имате време до 29 октомври, сряда, за да помислите върху въпроса ни, а отговорите си изпращайте на [email protected] придружени от двете ви имена.

Желаем попарт на всички и успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.