Следва

Не една, а две руси жени, които безбожно обичат музиката. BLOND:ISH ексклузивно за ViewSofia

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Поредната доза от най-добрите филми. Имаме нужда от нея, особено в това дъждовно време...

Movies & TV преди 9 години

Поредната доза от най-добрите филми. Имаме нужда от нея, особено в това дъждовно време. Няма по-добър начин да оправим настроението си и да забравим за малко сивото небе навън. Затова грабвайте чадърите и право към първото кино, не разбира се без няколко приятели, за да споделите момента заедно.

Тук ще си припомним какви бяха и предишните заглавия (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), а сега е време да погледаме:

"Джон Уик" ("John Wick")

Актьорите: Дийн Уинтърс, Бриджит Мойнахан, Уилем Дефо, Бриджит Реган, Ейдриан Палики, Киану Рийвс, Алфи Оуен-Алън

Режисьорите: Дейвид Лейтч и Чад Стахелски

Сюжетът: След внезапната смърт на любимата си съпруга, Джон Уик (Киану Рийвс) получава последен дар от нея – куче на име Дейзи и бележка, съдържаща една единствена молба: да не забравя как да обича. Траурът на Джон е прекъснат, когато автомобилът му Бос Мустанг от 1969 г. попада в полезрението на садистичния главорез Йосиф Тарасов (Алфи Алън). След като отказва да продаде колата си, Джон е посетен от Йосиф и момчетата му, които нахлуват в дома му, взимат ключовете за возилото и оставят собственика му в безсъзнание, а Дейзи - мъртъв. Без да съзнават, те просто са събудили един от най-свирепите убийци, раждали се някога..

Търсенето на откраднатия автомобил отвежда Джон до тайнствена и непозната за туристите част на Ню Йорк, овладяна от свръхсекретна престъпна общност, в която навремето самият той е бил най-лошият от всички. След като научава, че нападателят му е единственият син на негов бивш приятел и „колега” – безскрупулния шеф на руската мафия Виго Тарасов (Майкъл Никвист), Джон насочва всичките си сили и умения в една посока: отмъщение. Когато се разчува, че легендарният убиец е по следите на сина му, Виго обявява щедра награда за онзи, който успее да го ликвидира...

Премиерата: 31 октомври (България)

"Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" ("Redirected 2014")

Акьорите: Вини Джоунс, Скот Уилямс, Джил Дарнел, Оливър Джаксън, Антъни Стречън, Андрюс Жюраускас, Моника Вайчулите

Режисьорът: Емилис Веливис

Сюжетът: "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" е екшън-комедия в стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи", но този път действието се развива в Източна Европа.

Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти.
След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, нашите приятели се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа,по-конкретно Литва.

И тук започва веселбата. Или по-точно – техния кошмар. Защото пребиваването на четирима британци в държава от Източна Европа може да се окаже не само въпрос на веселба, но и на оцеляване.

Премиерата: 31 октомври (България)

"Лешояда" ("Nightcrawler")

Актьорите: Джейми Макшейн, Риз Ахмед, Ан МакДаниелс, Катлин Йорк, Кевин Рам, Ерик Ланж, Ан Кюсак, Рене Русо, Бил Пакстън, Джейк Джиленхол

Режисьорът: Дан Гилрой

Сюжетът: Докъде си готов да стигнеш, за да постигнеш американската мечта?

Лу Блум (Джейк Джиленхол) се опитва да пробие като репортер за вечерните новини, заснемайки тъмните страни на нощния живот в Лос Анжелис. Решен да успее, Лу си пробива път към върха с всички средства в този опасен и жесток свят, където всяка полицейска сирена, всяко престъпление и всяка жертва е джакпот и се превръща в пари.

Но не всичко е такова, каквото изглежда....

Премиерата: 31 октомври (България)

"Свети Винсент" ("St. Vincent De Van Nuys")

Актьорите: Наоми Уотс, Мелиса Маккарти, Бил Мъри, Крис О'Дауд, Терънс Хауърд, Нейтън Кордри, Скот Адсит

Режисьорът: Тиадор Мелфи

Сюжетът: Черпещ вдъхновение от заглавия като “Колкото толкова” и “Наръчник на оптимиста” филма на Тиодор Мелфи разказва историята на изморен от живота ветеран, който успява да се сприятели с младо момче, което наскоро се е преместило в отсрещния апартамент.

Бил Мъри изпълнява главната роля на Винсънт – свадлив и хедонистичен бивш войник, който не се интересува от нещата, които се случват извън апартамента му. Начинът му на живот го е отлъчил от по-голямата част от обществото и малко хора имат куража да се сприятелят с него.

Но нещата се променят когато в съседния апартамент се нанасят наскоро разведена майка и нейния 12-годишен син. Между Винсънт и младото момче бързо се заражда неочаквано приятелство, което постепенно започва да променя животите и на двамата.

Премиерата: 31 октомври (България)

More Movies & TV