Следва

Rock&Republick

Dunhill колекция есен-зима 2008, 09

Той е пътешественик. Днес е тук в прекрасен син блейзър и керемидено червени панталони, и пилее време с теб в парка, утре...

Fashion преди 15 години

Той е пътешественик. Днес е тук в прекрасен син блейзър и керемидено червени панталони, и пилее време с теб в парка, утре оставя топлата жилетка на канапето и отлита нанякъде. До следващият път. Той може да е Джъд Лоу, който е настоящо рекламно лице на марката или всеки друг мъж, които носи Dunhill.

Последното зимно вдъхновение на английския етикет носи името „Selfportrait” и пресъздава начина, по който обичат да се обличат истинските мъже по света. Цветовете отпращат към vintage усещане в топли тонове на сиво, тъмносиньо, брик, зелено, коняк, люляковото и тъмнопурпурно. Дрехите на марката са за мъжът, който много пътува, но пази трайно присъствие в сърцето ни...

Когато той е в швейцарските Алпи, той е с традиционен пуловер с шарки на снежинки или линии или с тежка жилетка от едра плетка с колан през кръста. Озове ли се в Лондон облича своето двуредно палто Windsor, кашмирен пуловер с V деколте и ярка вратовръзка в синьо, зелено или лайм.  





По пътищата на Америка е с велурено яке, което съчетава ивици от перфорирана кожа - стария любим почерк на Dunhill, с карирана подплата, асиметричен цип, мека кожа и подвижна яка от овча козина, вдъхновеното от автентичното мотористко яке от старите колекции Dunhill.





За уикендите с теб той избира между модела tanker blouson, изработено е от тройно усукана памучна канава с кожени детайли по джобовете, или велурено яке, тип бейзболно, с контрастни кожени ръкави, или пухенката с качулка, декорирана с козина от wallaby, вид дребно кенгуру.





Кобалтово сини или кървавочервени райета са перфектно съчетани в кройката на school-style вталени сака или за раирани жилетки в каки, зелено, коняк или беж. Ключовия цвят за сезона при мъжа модел на Dunhill е безкомпромисното френско синьо.

Dunhill са в бутик KULT Look, ЦУМ, партер и на тел. 926 04 53

More from View Sofia

More Fashion