Следва

Секс(и) уикенд

Педро Лоренцо с колекция за Nike

След Air Force 1 “City” линията, Nike си партнира с бразилския дизайнер Педро Лоренцо, за да представи нова дамска колекция за тренировки, вдъхновена от зараждащото се желанието за лукс в спорта...

All fashion преди 9 години

След Air Force 1 “City” линията, Nike си партнира с бразилския дизайнер Педро Лоренцо, за да представи нова дамска колекция за тренировки, вдъхновена от зараждащото се желание за лукс в спорта. Проектирана така, че да направи плавен преход от тренировките към ежедневието, колекцията представя игра на пропорции и наслояване. Линията включва три визии и два чифта обувки, предназначени да бъдат носени заедно. Материите, които Лоренцо е избрал са едновременно меки и женствени.

Например, в колекцията има неопренено яке, изработено със смесване на шивашки техники от 60-те и въвеждане на съвременните технологии. Дизайнерът също използва функционалните и естетически детайли типични за Nike. Нюансите са семпли, но напълно достатъчно, а черното прелива плавно в неутрални цветове. Добавянето на пола към тесните клинове ласкае формата, докато светлоотразителните детайли в цялата колекция правят спортистите видими през нощта.

Колекцията Nike x Pedro Lourenço ще бъде разпространена в магазините на Nike и онлайн от 13 ноември.

More from View Sofia

More All fashion