Следва

Шопинг от ново поколение или какво ни чака в Sofia Ring Mall

Петъчна доза СЕКС: Адам Лавин - лошото момче, което обича жените

Тази седмица на фокус е лошото момче от Maroon 5, Адам Лавин. Секси музикантът дори е...

Love преди 9 години

Тази седмица на фокус е лошото момче от Maroon 5, Адам Лавин. Секси музикантът бе обявен за най-красивия мъж на планетата за миналата година и, да си признаем, и ние сме от тези, които гласуваха за него.

Защото, без значение дали забива на сцената, седи в червения съдийски стол на реалитито The Voice или позира за сесия в списание, той винаги изглежда добре. Точно така, както е и в мечтите ни. Блестящ, съвършен рок Бог! И, не, не сме прекалено стари, за да си падаме по рок звезди...



Освен това той боготвори женската красота и е един от най-големите любители на нежния пол. В свое интервю Адам признава: „Има мъже, които са прасета, женомразци, и от другата страна има мъже, които просто обичат жените, които мислят, че те са най-невероятните създания в света. Аз съм такъв”, думи, които директно го изстрелват в сърцата ни, без да се налагат допълнителни въпроси.



Дългият списък с момичетата на Адам е смесица от актриси и модели, като започнем от Камерън Диас и стигнем до Анджела Белот. Музикантът добре се е позабавлявал преди да срещне любовта на живота си, секси ангелчето на Виктория Сикрет, Бехати Принслу, с която наскоро, за всеобщо съжаление, се ожениха



Това че откоро има халка на лявата ръка, далеч не означава, че не можем да му се порадваме. Без всякакви скрупули го правим, оставяйки се на пленителната усмивка, секси бунтарската визия и забележителното тяло петъчно да ни завладеят.













More Love