Следва

Какво гледахме тази седмица: "Тирамису" в Театър "София"

Тежка артилерия: Крисчън Бейл ще е новият Стив Джобс

Холивудският сценарист Арон Соркин обяви, че Крисчън Бейл е избран за ролята на...

People of art преди 9 години

Холивудският сценарист Арон Соркин обяви, че Крисчън Бейл е избран за ролята на основателя на компанията Apple Стив Джобс в новия биографичен филм на режисьора Дани Бойл и без съмнение ще я изиграе.

Соркин подчертава, че кандидатурата на Бейл е била одобрена без предварителен кастинг или проби:

Решихме, че ни трябва най-добрият актьор, затова избрахме Бейл. Крисчън не е преминал прослушване, това е вярно, аз и Дани просто се срещнахме с него и обсъдихме проекта. Решението ни е окончателно.

Преди време в пресата се появиха анонси, че главната роля в новия филм на Бойл вероятно ще бъде предложена на Леонардо Дикаприо, Брадли Купър и Бен Афлек.

В основата на планирания филм е залегнала добре познатата на целия свят книга на Уолтър Айзъксън "Стив Джобс". В предишната екранизация на историята на основателя на Apple главната роля изпълни Аштън Къчър. Смеем да допуснем, че новият проект с именно това главно присъствие ще бъде в няколко пъти, например 100, по-добър от предния.

Предстои да следим.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра