Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.10 - 02.11

Шопинг от ново поколение или какво ни чака в Sofia Ring Mall

Търговският център ще отвори врати на 6 ноември и ще промени разбирането ни за шопинг и удоволствие от всеки различното прекарване на всеки свободен миг.

All About Life преди 9 години

Шопинг от ново поколение?! Да, точно това се очертава в любимите граници на прекрасния град, който обитаваме и в който се случва живота ни. Възможен вече и в София, в оазисното пространство на София Ринг Мол, който ще отвори врати само след броени дни – на 6 ноември, в 10:00 часа, за да приюти под своя покрив не само очароващо разнообразие от магазини, повечето от които на брандове, представени за първи път на българския пазар, но и да предложи на клиентите си нов начин за прекарване на свободното време. Двете основни и много важни предимства – търговският център се намира съвсем в полите на Витоша и от него се открива спираща дъха гледка, на която ще се наслаждавеме от множеството тераси, или от голямото разнообразие от кафенета и страшно приятни ресторанти. Дори в архитектурата на сградата се вижда стремежът да се запази връзката с природата и мястото да се превърне в същински градски оазис. Другата причина да обикнеш точно този търговкси център е непосредствената близост до IKEA, т.е. с едно паркиране на обширния паркинг ще зарадваш и себе си, и дома, а точно за такова 2 в 1 мечтаем отдавна.





От София Ринг Мол ни предлагат изцяло нов начин за прекарване на свободното време. Заради мястото, на което се намира, той позволява за малко да забравиш, че се намираш в големия град и да се отдадеш на почивка и забавления. Освен задължителните за шопинг-център магазини, молът е в състояние да предложи уникален набор от безброй предложения за забавления, от кино с ВИП салони, амфитеатър за концерти, детски кътове, най-големият закрит увеселителен център за деца, игрални зали, до богат избор от заведения. За порасналите и все още непорасналите момчета, както и за всички ентусиасти, искащи и умеещи да се радват на високите дози адреналин, ще има закрита картинг писта – единствената по рода си в страната, дълга 7 500 кв.м. С внимание към отделния посетител е гарантирано, че всеки ще намери това, което му е необходимо за приятно прекарване на времето. Лежерно и много елегантно бягство от вечно забързания градски ритъм освен за всеки поотделно, и за цели семейства с деца.



А за страстните любители на модата ще се появи най-големият универсален магазин в страната, простиращ се на 6 500 кв.м. и представящ модела магазин-в-магазина. Ще приветстваме с добре дошли notosalleries, част от най-голямата верига от универсални магазини в Гърция. Chanel, Dior, Chloe, Guerlain, Ralph Lauren, DKNY, More & More, Julia Bergovits и Lacoste са само малка част от модните изкушения, които магазинът ще предлага.

С двама инвеститори, в лицето на гръцките компании Fourlis Group и Danaos Group, отлично запознати с нуждите на потребителите и добрите търговски практики, София Ринг Мол се гордее с обща площ от 105 000 кв.м., общо 3500 паркинг места, ВИП паркинг със 100 места, 200 магазина, много нововъведения и уникална локация в подножието на Витоша.
 

Търговският център ще отвори врати на 6 ноември, в 10:00 часа и ще промени разбирането ни за шопинг и удоволствие. Ние ще бъдем там, за да усетим магията на това място, забъркана с изящество, елегантност, смелост и много вкус.

 

Ring алтернатива за София? Приветстваме!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.