Следва

Октомврийска мантра: Мед, мед, мед, мед, мед, мед, мед

Седмичен ХОРОСКОП - 27.10 - 02.11

Съвпадът на Венера със Слънцето, важността на който беше отбелязана в предишната прогноза, в началото на тази седмица ще остане главен "генератор" на събития и настроения...

Astro преди 9 години

Съвпадът на Венера със Слънцето, важността на който беше отбелязана в предишната прогноза, в началото на тази седмица ще остане главен "генератор" на събития и настроения. В понеделник и вторник ще бъдат активни две свързани с този аспект конфигурации.

Едната е много благоприятна, с Нептун, който в настоящия период представлява случаите, свързани с партньорството, бизнеса, пазарите, творческите и спортните амбиции. Втората комбинация – с Луната, говори за необходимосттa да се сверят случващите се през последно време събития и лични планове с широк кръг от хора, влизащи в близкото обкръжение: роднини, съседи, партньори и дори - ръководство. Тази комбинация показва, че без одобрението и подкрепата на другите, по-нататъшното развитие и придвижване на личните проекти ще бъде доста затруднено.

В събота и особено неделя, в биосферата се очаква благоприятна енергия - ще работят наведнъж три благоприятни аспекта. На лично ниво уикенда е идеалното време за общуване със семейството и децата, за укрепване на партньорските отношения и за решаване на важни финансови въпроси.

За деловите хора, които, поради техния начин на живот, често не почиват, са препоръчителни светски и благотворителни мероприятия, където ще имат отлична възможност да обсъдят общи дела в бизнеса, да направят нови връзки и дори да заинтересуват със своите планове инвеститори.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Спокойствие!

Ще се стремиш към мир и спокойствие и няма да търпиш, ако някой се опита да наруши обичайния ти начин на живот. Много от представители на този знак ще решат да се заемат с подобряване на жилищните си условия. Това е добър момент за започване на основен ремонт. В любовната сфера не се очакват промени, така че просто ще те мързи да се занимаваш с нови запознанства.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не се бави!

Ако се бавиш с взимането на важно решение, рискуваш да останеш на “перона”, а след това да тичаш след заминаващия влак. Действай бързо и оперативно, особено когато става въпрос за личните отношения. Ако човекът, който ти харесва, направи крачка към теб, веднага му отговори, за да не изпуснеш своето щастие!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Спокоен период!

Очаква те успешен и спокоен период. В семейството, всичко ще бъде наред, в работата и в любовта, също. Важното е, да не се отегчиш от такова безметежно и постоянно щастие и да тръгнеш да търсиш приключения на своя глава! Това не е най-подходящото време за промени и активна дейност. Така че се отпусни и дай почивка на своите мисли и чувства.

РАК 22.06 – 23.07

Търпение!

Ще бъдеш изпълнен с оптимизъм и увереност в себе си. Но не мисли, че всичко което блести е злато и че морето е до коляно, докато не постигнеш първия успех в започнатия проект. Може да се окаже, че трябва да положиш много повече усилия за постигане на планираното, отколкото мислиш, така че пести сили и енергия и се зареди с търпение!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Целенасоченост!

Много силно в началото на седмицата ще се прояви властния ти характер. Твоите целенасочени мисли и непреклонност, ще ти позволят да решиш много проблеми и да постигнеш конкретен резултат в работата. Периодът не е хубав, за отношенията, защото може да бъдеш доста груб, но ако имаш нужда да изясниш дадени отношения - това е идеалното време. Добра седмица за кариерен ръст, за постигане на поставените цели, особено в материалната сфера.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Добър период!

Тази седмица за теб е добър период. Голяма част от това, което си замислил, ще може да се реализира, ако не си прекалено мързелив и положиш поне малко усилия. Има вероятност от финансов успех, който ще бъде закономерно следствие от постиженията ти в областта на работата и творчеството. В любовните дела ще бъдеш твърде прибързан и рискът да се забъркваш в нещо глупаво е голям.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Горещ темперамент!

Тази седмица ще притежаваш горещ темперамент и рискът да загубиш самообладание, да се скараш заради дреболии с близките си е голям. Може да бъдеш подложен на негативни емоции, събитията няма да се развиват по твоя сценарий. Въпреки, че ще имаш възможност всичко да помислиш и планираш, предстои да действаш почти на сляпо. Може много да постигнеш в този период, но трябва да бъдеш внимателен и да не разчиташ на минал опит, всичко ще изглежда по различен начин.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Емоционалност!

Ще се окажеш в ситуация, в която без компетентен съвет трудно ще се справиш. И всичко това, защото ще възприемаш всичко случващо се толкова емоционално, че едва ли ще можеш обективно да оцениш ситуацията и да вземеш правилно решение. Въпреки това, скоро ще се успокоиш и отново ще възвърнеш пълния контрол над обстоятелствата.

Това е един прекрасен период за личния живот. Проявите на нежност и внимание един към друг ще бъдат тези източници на енергия, които ще подхранват любовта.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Любознателност!

При Стрелците през тази седмица ще се увеличи любознателността, желанието да се учи, да се споделят знания, да се разширява кръгозора. Склонността към промяна също ще се увеличава. Ето защо това е подходящо време за туризъм. Най-успешни ще бъдат пътуванията, ангажирани с обучение, практикуване на чужд език. Възможно е, през този период да те привлича всичко тайно и необичайно. Може да се насладиш на четенето на научна фантастика и статии за високи технологии.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Променливо настроение!

През тези седем дни ще изпитваш чести промени в настроението, които заплашват да се отразят отрицателно върху всички аспекти от твоя живот, ако не съумееш да се контролираш. Не забравяй, че всички проблеми са временни и не е нужно да ги вземаш присърце. Радостното е, че близките хора ще те подкрепят напълно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Активна седмица!

Много активна седмица, по време на която почти всичко ще бъде по силите ти. Това е такъв период, когато всичко зависи от теб и само ти можеш да решиш как да се развиват събитията. Да разчиташ на съдбата, сега не си струва. Пред теб се отварят възможности, нови хоризонти, а сключените през този период съюзи, ще доведат до успех. Важен аспект от работата ти, който трябва да се вземе предвид, е необходимостта да се запази известен баланс, да не се отива твърде далеч в една или друга посока. В този случай, успехът ти е гарантиран.

РИБИ 20.02 – 20.03

Егоизмът е вреден!

Подходящо време за нови запознанства, както и за създаването на бизнес отношения. Ще ти бъде лесно да преговаряш с всеки и за всичко. През тази седмица въпросите, свързани с партньорството, ще имат успех. Но трябва да помниш, че не само ще получаваш помощ от страна на друг човек, но и ти също трябва да допринасяш за общата кауза, така че от егоистичните амбиции е добре да се откажеш в самото начало, в противен случай нещата няма да вървят така добре, колкото е изглеждало в началото.

More Astro