Следва

Новите АРТ лица: Теа Денолюбова

Рене Зелуегър - бюти експерименти, които помним

През май звездата, която в последните години рядко ни даряваше с насладата от появата й на...

People of art преди 9 години

Пластика. «Живея различен, щастлив, по-пълноценен живот, и се радвам, че това се вижда», — оправда своята ефектна поява на неотдавна състояло се холивудско парти носителката на Оскар Рене Зелуегър. Да не се забележи промяната беше действително трудно, защото, както се казва, е съвсем "налице". И това лице има толкова малко общо с лицето на Зелуегър, с което сме свикнали в близо двайсетгодишната й кариера, че някак трябваше да очакваме изблиците от искрено недоумение, дори приемането на измененията по физиономията на Рене като лична обида у мнозина.





Бретон. През май звездата, която в последните години рядко ни даряваше с насладата от появата й на червения килим, блесна на Бала на Института по костюма, при това не само заради уникалната рокля Prada, но и с прическата си: Рене през целия си живот интерпретира темата "бретон", но ето че веднъж се появи с дълъг и прав такъв, който, оказа се, страшно й отива.



Брюнетка. Джентълмените може и да предпочитат блондинки, но режисьорите имат свое виждане за нещата: за да влезе в образа на Мей Брадок от «Нокдаун» и детската писателка Беатрикс Потър, Рене заряза русите букли и се превърна в брюнетка. Което се оказа нелош ход: за главната роля в «Мис Потър» актрисата получи номинация за "Златен глобус".







Къса подстрижка. Признайте си, когато чуете "Рене Зелуегър", веднага си представяте актрисата с къса подстрижка. Своята прочута pixie cut с бретон над веждите Рене си прави през 2007 година и я комбинира с рокля Carolina Herrera на Бал на Института по костюма, където е разпоредителка.







Дебеланката Рене. Феновете на романа на Хелън Филдинг се отнасят скептично към решението да се повери ролята на позакръглената англичанка Бриджит Джоунс на модерната американка Рене. «Тя ще прецака екранизацията с кльощавото си тяло!» — се притесняват всички. Но не познават: за ролята актрисата жертва перфектната си фигура и качва 13! килограма, с които се разделя веднага след края на снимките. Само три години по-късно, Рене повтаря рисковия експеримент за продължението на филма.





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра