Следва

Бионсе пуска стрийт линия с Topshop

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Не сме много сигурни, но триото Кардашиян истински са повярвали във фешън възможностите си...

All fashion преди 9 години

Оливия Палермо в моно недоразумение

Чаровната Палермо е от тази порода фешън момичета, които мнооооого рядко допускат модни фалове, но, този път, несполуката не я подмина, нашето критично око също.

IT мадамата се разходи с широка усмивка по червения килим на събитието Fashion Group International Night of Stars, което събра куп „съзвездия” преди броени дни в Ню Йорк, но обичайната й, супер стилна и секси визия беше неочаквано заменена с одежда, сякаш извадена от скрина на баба й, която обаче не предизвиква желаните положителни винтидж вълнения. Кремаво бялата пола ( или пък рокля?) й идва свръх дългичка. Широкият колан, с който е пристегната, не успява да подчертае формата на тялото й, а точно обратното- придава една неприятна тромавост на визията, а колко нелепо стои това иначе много приятно черно сакенце с ресни върху въпросния ансамбъл, излишно е да коментираме. Слагаме черна точка на сладката Палермо и нескопосания й ансамбъл без да ни мигне окото.

Сестрите Кардашиян с капсулна колекция








От риалити звезди до модни икони? Не сме много сигурни, но триото Кардашиян истински са повярвали във фешън възможностите си и гордо го демонстрират в кампанията към ексклузивната си капсулна колекция “Kardashian Kollection” за Lipsy London. Одеждите са специално създадени за мадами с женствени форми и, респективно, са представени от самите Клои, Кортни и Ким, които обаче, незнайно защо, умишлено са „прикрили” пищните си извивки с мощната помощ на фотошопа. Това настрана, нещото, което просто не можем да преглътнем, е баналната, плоска и доста пошла „история”, на която са се спряли за рекламната кампания. Предизвикателни пози, плюшени пантери, кончета-люлки и тем подобни, в акомпанимента на много пух и изобилие от розово. Хм, категорично не е по вкуса ни!

Маратонките на Мери Катранзу за Adidas Originals











По принцип сме фенове на серията Originals на Adidas и на Мери Катранзу и затова нямахме търпение да видим какво ново ще сътвори британската дизайнерка за световния бранд. Но да си признаем, останахме малко разочаровани от резултата. Кралицата на принта малко е прекалила този път. Маратонките се отрупани буквално с всичко, от цветни принтове (които обикновено обожаваме), през блестящи ивици, дори шипчета, плюс кожа, лак и текстил. Явно Катранзу се е опитала да разчупи класическия силует на маратонките за бягане и да вкара артистична оригиналност, но резултатът определено преминава границата на кича.

Роклята на Кимбърли Мишел







Кимбърли Мишел се появи на наградите МОБО в Лондон с доста компромисен тоалет и, признаваме си, от  всички звезди преминали по червеният килим тя определено печели приз за най-зле облечената. С черната си кадифена рокля с голямо изрязано парче на лявото бедро, Ким със сигурност е искала да събере погледите на всички. Напълно рабираме желанието й за гореща секси визия, нооо това изобщо не й се е получило, а, напротив, голямата прозрачна част е най-непривлекателната част от нейната одежда. Бельото, което е на показ, също с нищо не помага да намерим чара в роклята, която, ако беше само черно кадифе, можеше и да ни се хареса.

Шал Lagerfeld за твоята смърт



Net-a-Porter обичаме те и наистина се надяваме, че това, което видяха очите ни, е печатна грешка. В противен случай, сме станали свидетели на един от най-неадекватните съвети, който сте давали някога.

Все пак, залагаме на слабия английски на новите ви администратори и забравяме за случилото се с лека ръка. Заради всички красоти, които си ни причинил в живота. Амин!

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.