Следва

Водещите на X Factor се превръщат във вампири на специалния Хелоуин концерт тази вечер

Ели Гигова намалила бюста си заради французите

Ели Гигова намалила бюста си заради французите 

People of art преди 9 години

Заради възмутени погледи на французи Ели Гигова е намалила големия си естествен бюст. Това разказа самата тя в къщата на “ВИП Брадър” на съквартирантките си Елена Кучкова и Зорница Линдарева.

Темата е подхваната от Линдарева, която обяснява, че се е почувствала много неудобно по време на почивка във Франция. Бившата любовница на Тачо - съпруга на Жени Калканджиева, е с много големи силиконови импланти. По време на престоя там стигнала до извода, че французите гледали на жените с подобрения като на порноактриси.

Журналистката Ели Гигова потвърди думите . Дори обясни, че поради същата причина е намалила своя естествен бюст, когато се е преместила да живее във Франция преди години. Макар да е с много крехка фигура, Елеонора носела чашка D. Освен неодобрителни погледи тя изпитвала силни болки в гърба. Така стигнала до решението да се подложи на операция за намаляване с един размер. Направила го в Париж - от една страна, заради професионализма на пластичните хирурзи там, а от друга - за да не се шуми за това в България.

Най-изненадана и шокирана от историите остана плеймейтката Кучкова. Не можела да си представи как толкова слаба жена като Гигова е имала такъв голям бюст. От друга страна, не разбирала решението за смаляване при наличието на толкова хора като нея и Линдарева, които дават хиляди левове за по-голяма гръдна обиколка.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра