Следва

Брилянтни идеи за дързост и красота

Какво ново: Серията Pantene Hair Fall Defense - спасение срещу изтощена коса

Здравата блестяща коса прави сресването и оформянето истинско удоволствие...

Hair преди 9 години

Здравата блестяща коса прави сресването и оформянето истинско удоволствие. Използването на правилната подхранваща серия за коса ти позволява да кажеш „Здравей“ на лесното разресване на дългата и блестяща коса и да се сбогуваш със страха от косопад. Изтощените краища са причина за смущението на редица жени – а заплетената коса, останала по четката, често е последната капка в чашата.

За щастие, Pantene Pro-V разбира, че косопадът е едно от най-големите притеснения на съвременната жена и създаде новата серия Hair Fall Defense със специално разработения от учените на Pantene Pro-V комплекс, който подсилва косата от корена до върха. Благодарение на него можеш да се наслаждаваш на всекидневните си процедури, без да се страхуваш от накъсване или косопад. 

Колекцията Hair Fall Defense притежава режим за грижа за косата в 4 стъпки за борба с косопада, която ти помага да се сдобиеш със силна и лесна за разресване коса само за 14 дни!

Шампоан Hair Fall Defense на Pantene Pro-V
Неговата уникална формула съдържа комплекс, разработен от учените в Института за изследвания на Pantene Pro-V, който заздравява косата от корена до върха. Той запазва целостта на структурата й и намалява косопада.

Балсам от колекцията Hair Fall Defense на Pantene Pro-V & маската Intensive Strengthening
Балсамът, предназначен за ежедневна употреба, подхранва цялата коса като я защитава срещу накъсване и косопад, а лесната за отмиване маска за коса от серията, предназначена за употреба два пъти в седмицата, прави косата 10 пъти по-устойчива срещу косопад.

Тоник Instant Hair Strength от серията Hair Fall Defense на Pantene Pro-V
Това решение подхранва косата, предпазва от косопад и я прави с до 40% по-обемна. Тоникът съдържа витамин В3 и провитамин В5, които проникват дълбоко в косата. Предназначен е за всекидневна употреба. Нанася се в корените с масажни движения за по-равномерно покритие.

More Hair