Следва

20 от най-мотивиращите цитата на Тони Робинс за живота, страховете, целите и успеха

ViewSofia препоръчва: 25 избрани места в София, на които можеш да отбележиш паметно Хелоуин

На крачка от Хелоуин сме!

All About Life преди 9 години

На крачка от Хелоуин сме!

(бел.ред. Срещу името му е записано - маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн (Samhain) и съвпада с честването на католическия ден на Вси светии.

И независимо дали припознаваш празника като свой или просто го възприемаш като такъв само, защото цялата ти компания, колегите, та даже и роднините са се притеснили "с какво ще се облекат", няма как да пропуснеш да го отбележиш подобаващо, най-малкото, защото съвпада с петък вечер.

И понеже това е така, ние решихме да ти помогнем с избора на място, в което да полееш това, че седмицата е свършила и да изпратиш всички възможни страхове по дяволите, като селектирахме сред любимите си дестинации в София, тези които с нетърпение ще те очакват да свършите гореспоменатите неща заедно...

Хелоуин в омагьосания мол

място: Bulgaria Mall
начало: 18.00 часа



И тази година Bulgaria Mall ще организира супер щуро и страховито Хелоуин парти на 31 октомври в 18:00 ч. на ниво партер. Всички посетители ще бъдат посрещнати от красивата, но страховита Злодеида и героите на клуб НАКАМА.

Очаквайте музика на живо, конкурс за най-добър детски костюм както и конкурс за най-добър мъжки и женски костюм и Best of Show. Разбира се, и много награди, любезно осигурени от клуб Накама, Харибо, Линдт, Плей Парк, Хиполенд, Кино Арена, Сото Зеро и Пунто Арт.

MLADEN TOMIC B2B SINISA TAMAMOVIC
място: зала "Христо Ботев"
начало: 22.00 часа
вход: 30 лева предварителна продажба и 40 лева на входа



Ексклузивно и за първи път в България пристигат  Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic, за да направят най-запомнящото се Хелоуин парти в София тази година, "взривявайки" зала "Христо Ботев" с мощни техно звуци. Виж как можеш да се сдобиеш с билети за партито тук >>>

На гости на граф Дракула в нощта на HALLOWEEN
място: YALTA CLUB
начало: 22.30 часа
вход: 40 лева


Октомври дойде, за да го изпратим и тази година с подобаващо кърваво парти по случай празника на Вси светии. На 31 октомври, когато падне нощ и луната блесне, пред YALTA CLUB ще се сблъскаме с най-страшните си кошмари. Една легенда ще оживее пред очите ни – легендата за зловещ владетел, живял недалеч от тук – жив мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива. Граф на име Дракула, с кървави очи, зловеща усмивка и остри зъби, жаден за безсмъртие и прясна кръв.

На 31 октомври YALTA CLUB кани всички в нощта на тематично Хелоуин парти “Find what you love and let it kill you” с един призив – убий идола си. Ако това е Жената котка, нека бъде с надрано лице, ако ли пък е Супермен - нека наметалото му бъде скъсано, а очите – насинени. За чудовищното настроение в ROOM 1 ще се погрижат STEFAN POPOV, RUNO и PAVEL PETROV, a в потънало в непрогледна тъмнина подземие на ROOM 2 ще ви посрещнат момчетата от TAKEOVER – LIUBO URSINY, VALDY, PHILIP CHERNIKOV.

Пригответе се   за близка среща от втория вид с Дракула в навечерието на 31 октомври, когато мракът ще ви скове в тих ужас и ще събуди най-големите ви страхове. 

Билети могат да бъдат закупени в YALTA CLUB.

Lineup Room 1:
Stefan Popov
Dj Runo
Pavel Petrov

Lineup Room 2 - Takeover:
Liubo Ursiny
Philip Chernikov
Valdy

The Art Of Horror 
място: Нов Берлин - Neuberlin, ул .Султан тепе 18 (на ъгъла с Черковна) зад МОЛ-Сердика
начало: 20.00 часа
вход: 5 лева

В Нощта на Вси Светии, наследник на келтския празник Самейн, днес популярно известен като Хелуин, готик обществото и почитателите на "тъмната" сцена традиционно се събират за парти и забавления до сутринта. 

Тази година отново в The Art of Horror Night ще има бал с маски, две награди от Jack Daniel's за най-добри костюми и грим, промоционални цени на Absinthe и Jaegermeister, прожекции на видео-арт и филми, кулинарни изкушения плюс всякакви други treats, без tricks 3:) 

Мястото, логично, е единственият специализиран клуб в България за готик, даркуейв и индъстриъл - замъкът "Нов Берлин"! A музикалният избор е поверен само на най-проверените по темата.

Хелоуин с Mexexe
място: Хамбара
начало: 21.00 часа



Познатата ви вече обилна веселба, но този път с маски и весели костюми. Програмата включва участие на Мехехе (с любимите авторски изпълнения и песни на Ману Чао, Джипси Кингс, Буена Виста, Заз и др.) Томбола с голяма награда пропуск за 2015 за всички участия на Мехехе и дискографска рядкост новозаписан диск с автографи на групата. Веселба и много танци, докато ви държат краката!

DJANGO & FRIENDS
място: Fabrica 126
начало: 22.00 часа
вход: 10 лева



Един ден четири момичета се прибирали към вкъщи, минавайки покрай фабриката, когато чули странни звуци от вътре. Подтикнати от любопитство две от тях решили да прескочат оградата за да разберат от къде идва музиката, докато другите две им помогнали да се изкачат по каменната ограда. Не след дълго, момичетата отвън чули писъците на своите приятели. Уплашени, те избягали, а никой повече не видял момичетата. Днес, фабриката все още е там и казват, че ако прескочиш оградата веднъж, душата ти никога не напуска пределите и. Ако имаш смелостта да надникнеш отвъд оградата и да разбереш тайната на Фабрика 126, заповядай на 31.10.2014 след 22ч. Джанго ще те чака.

Невероятните ви костюми, могат да ви донесат една от "страшните" награди! Победителят ще получи възможността да организира безплатно рождения си ден във FABRICA 126, a за подгласниците са предвидени разнообразни категории и множество изненади, между които уиски Big Peat, веселата Sambuca, цял кашон от Club-Mate Bulgaria и много други!

SCARY SEXY HALLOWEEN
място: Bar "Backyard"
начало: 21.00 часа
вход: 5 лева
дрескод: Секси-Ужасяващ!



ПРИЗРАЦИ И ВЕЩИЦИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!! СТРАХОВИТАТА НОЩ НА ХЕЛОУИН НАБЛИЖАВА!!! 

От Bar "Backyard" са се оогрижили тя да бъде много кървава и секси, като ще ви потопят изцяло в атмосферата на празника. Тежките врати на замъка в задния двор ще се отворят, за да приютят много секси вампирки и зловещи привидения. На входа всеки маскиран ще получи лакомство, което ще е билетчето му за КЪРВАВ КОКТЕЙЛ. А за истински кръвожадните на бара изненадите ще са Страшни!

Зад пулта ще вилнеят музикалните секси чудовища: BUMBOKLAAT, JANA, VAJAROV, PUSSY Ctrl.

P.I.F. на HALLOWEEN

място: клуб Маската, Срудентски град
начало: 22.00 часа



Маските в Маската - задължителни на 31.10.14г.
Може и да не стане зловещо, но номера ще има, както и прекрасна музика. Резервации на 0885 678 233.

Ghosts, goblins and creatures of fright, don’t miss Halloween night!
място: Thievery BAR
начало: 21.00 часа



Внимание! Откажете ли тази покана ще ви се случи нещо ужасяващо!!!
....Ще изпуснете парти, което не бихте искали да изпускате!

Thievery BAR ви канят не на Вси Светии, а на Тиквено парти, защото какво би била нощта на страха без тиквения фенер или така нареченият Свещен Джак. Тиквеното парти ви зове, този петък 31.10 от 21:00h, докогато издържат вашите крака.

Любо Киров в нощта на Хелоуин
място: „ІІІ етаж“ Bar & Dinner, бул. „Ломско шосе“ 2а, на метростанция „Хан Кубрат“
начало: 21.00 часа
вход: 10 лева



„ІІІ етаж“ Bar & Dinner Ви кани на парти за Вси Светии със специален гост Любо Киров. Нощта на Хелоуин ще е незабравима с изпълненията на Любо!

Любо е познат на публиката не само като фронтмен на група "Те", а и със самостоятелните си хитове. Работил е с най-популярните имена в родния музикален бранш - Графа, Мария Илиева, Камелия Тодорова, Живко Петров и много други. Притежател на не едно и две отличия - Изпълнител на годината 2012 - БГ Радио, Най-добра песен 2007 - БНР и т.н. Отдавна са факт и излъчванията на клипове на певеца в авторитетната класация на МТV – Europe’s World Chart Express.

We Swing ft. Halloween
място: Art Hostel
начало: 21.30 часа
дрескод: Страшни дрехи



Страшилища и чудовища от цяла София, този петък ще се черпят, но по нашенски, със спиртни напитки и добро настроение! Art-hostel Sofia Bulgaria са поканили по този повод едни страхотни музиканти, които ще свирят и забавляват цяла вечер със страхотни суинг ритми! Слагайте си маски, обличайте си костюми и се отправете право към Art Hostel за да изживеете едно СТРАШНО ЯКО парти.

Georgia Pavlova - Глас
Emil Georgiev - Китара/Глас
Alexander Borissov - Тромбон 

MUSTAK HALLOWEEN
място: Mixtape 5
начало: 22.00 часа
вход: 10 лева, но всеки с добре откроен естествен мустак влиза безплатно!

Вече всеки знае, че българското Halloween парти е Mustak Halloween в Mixtape 5. Вече 3 години подред клубът се пръсва от яка музика и брутални фрийкове с ненормални костюми. Мустакът е на почит.  За тези, които не са усоели да си го пуснат или е по-добре да не го правят, са подготвени на входа доста солидно количество изкуствени мустаци, които ще бъдат раздавани съвсем безплатно до изчерпването им. 

На сцената също ще има уникални фрийкове. В Малката Зала (Side B), са поканени засилващия се този месец нов проект на SAVA, Шута (Alexander Parvanov), Данката и MC High (Любомир Симеонов), наречен Iron Bender Sound System! Някои вече знаем за какво става дума, а всички други ще бъдат приятно изненадани. В BASS Залата ще чуете също HARRY UP от Breakalicious и Bruhu от Camp Sessions. 

В Голямата Зала - Side А на пулта ще пускат мустакатите мускетари - PRIZE / SAVA / XONIC / DoLittle. 

Миксовете, които ще преобладават, ще ви напомнят много на музиката на БАШ БАРА и Барчето в Лозенец от това лято. Ще има много NuFunk, Hip-Hop, Breaks, Electroswing, Garage, Drum&Bossa и всякакви ремикси и MashUp-и на любими парчета.

HALLOWEEN GROOVE
място: Temá Music Club
начало: 23.00 часа
вход: 10 лева



Хелоуин под звуците на PIEMONT [live], Terminal M, Area Remote, Toolroom, JASSEN PETROV и ALGORITHM. Ще бъде интересно!

Ъпсуртно Halloween party
място: Rainbow Plaza
начало: 23.00 часа
вход: 20 лева



Партито ми е много по-добро от партито ти – празнувай Хелоуин с ЪпсурТ!

Има ли нещо по-добро от супер яко парти за Хелоуин? Има: супер яко парти за Хелоуин с ЪпсурТ! Можете да се убедите в това на 31 октомври, когато най-култовата българска хип-хоп група ще вдигне градусите в столичната зала Рейнбоу Плаза, в традиционната компания на красавиците от балет „Нова“, които ще блестят в специално подготвени за празника костюми. 

Началото на „ЪпсурТното парти“ е в 23:00 ч., а за настроението ще се грижат още прелестната Мария Драгнева, позната от „Музикална академия“ (и гадже на Венци от ЪпсурТ), както и горещата DJ Cass, любима на редовните посетители в легендарния клуб Sugar, която наскоро отпразнува шумно 5 години от началото на успешната си кариера зад пулта. 

Добавете към всичко това и чаровното присъствие на момичетата от балет Fame, подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи, обещанието на организаторите за още изненади – и ето ви доказателството защо ще можете спокойно да се хвалите на всички, които няма да присъстват, че „партито ми е много по-добро от партито ти“! Обаждайте се на приятели, подготвяйте костюмите и побързайте да си купите билет предварително!

Билети в мрежата на Ticket Logic.
Тел. за резервации: 0888 796 265

Хелоуинско парти за ценители
място: Smuggler's Diner
начало: All Day & All Night


"Finger" Foods
Bloody Mary Special 
Creepy Cupcakes
and many more...

Plus all of our favorite:
Burgers 
Sandwiches
BBQ stuff....

And more: 
Ice Cold Beer 
Fine selection of Bourbons

Преповъчва се предварителна резервация!
Телефони за резервации: 0884 35 69 35 / 0877 43 23 80

HALLOWEEN / BLACK MAGIC - YOUNG BB YOUNG 
място: Club Exchange, Студентски град
начало: 23.00 часа



Halloween в Club Exchange ще бъде наистина страшен! Основни действащи лица в гонене на злото в нощта на Вси Светии ще бъдат черните магьосници YOUNG BB YOUNG!

Номер или почерпка? Вие избирате този петък в Club Exchange!

RENESANZ & HMSU pres. HELLOWEED X2
място: 4КМ
начало: 22.00 часа
вход: 15 лева предварителна продажба, 20 лева на място

3 госта, 18 артиста, 2 зали, 2 стила, звук от Clear Sound и още!
За най-атрактивно маскираните - специално намаление на входа!
 
=== TECHNO FLOOR ===
 
PHUTURE TRAXX [Neverending, IAMT / Germany]
TOBY ROST [Italo Business, ReWashed / Germany]
BALTHAZAR & JACKROCK [Renesanz]
VLADIN & BD [Beast Factory]
FARTECH [Beast Factory]
SAJET & IZABELLA
 
=== DRUM'N BASS FLOOR ===
 
AMOSS [Dispatch Rec, Horizons Music / UK]
OGONEK b2b RUJI [HMSU, PRSPCT, Metafiziq]
EXO b2b BZZZT [HMSU, Mirizma]
TARGY b2b DTK [HMSU, Soho]

PHIRAH b2b PRESIZE [Future Sounds of Sofia]

Hell of a Night Out - Halloween at Renaissance
място: Club Renaissance
начало: 20.00 часа


 

Макар все още да не е имало официално откриване на "Ренесанс", вратите са отворени за едно или повече хелоуински питиета!

Ще бъдете въведени в уютно-страховита атмосфера в сърцето на София (ул. Граф Игнатиев 24), където ще ви очакват изненадващи предложения, които няма да можете да откажете.

Halloween party с Графа
място: Raffy Terassa Bar
начало: 00.00 часа
вход: 10 лева



HALLOWEEN MASSACRE
място: FLIP FLOP 
начало: 19.00 часа

Както злата вещица в Хензел и Гретел така и хората от Flip Flop ви примамват (сладко, сладко) да се спуснете в тъмните дебри на ул. Оборище. Да изпитате чудовищен страх през тъмните пътеки на страховития ни лес, заобиколени от смразяващи звуци чак до бара намиращ се на 61-во магично дърво. 

Там, неочаквано ще откриете обезпокоително количество лакомства, сладки, бонбонки, близалки и ужасяваща доза страховит саунд поднесен ви от CRITERIA & ALNIK.

Чудовища в костюми и маски са добре дошли!

PRETTY PINK
място: BLENDER club
начало: 23.00 часа
вход: 10 лева




Скелети, зомбита, ангели, вампири, медицински сестри, пирати и така нататък до края на нощта – досещате се за какво говорим, нали?

HALLOWEEN парти-то на BLENDER Club е толкова легендарно и зрелищно, че или сте били част от него, или сте чували страховити истории за него. За четвърта поредна година  в нощта на 31 октомври можете да се потопите в магическата атмосфера на този празник, защото организаторите са сигурни, че знаят как да го направят незабравим! За качественото Ви преживяване ще се погрижи очарователната Pretty Pink, която ще разбуди духовете с убийствените си тракове. Не забравяйте и за костюмите. 

Halloween Party with DJ Nyko & Kiki
място: Culture Beat Club
начало: 22.00 часа
вход: 10 лева

Страховит Welcome Drink те чака зад вратата, опитай Отровните Хапки и почувствай Кървав After Shock преминаващ през твойте вени.

Apo&Nevena Live
място: Bar Escobar
начало: 21.00 часа
вход: свободен


 
Мрак над столицата пада,
готви се гигантска клада.
Огънят й - истински пожар,
пръска искри в "Ескобар".
 
Звук и жар клуба заливат,
всички пременени там отиват.
Hаlloween с приятели празнуват
и във ритъм d'n'b танцуват.
 

На 31 октомври, петък, Apo&Nevena и SMOOTH X ви канят на тематично Hаlloween парти, на което ще прогонят всичко лошо с як звук и много настроение.

TRICK Or BEAT 
място: Funky Kitchen
начало: 22.30 часа


Halloween - TRICK Or TREAT или по друг начин казано TRICK Or BEAT!!! Това ще ви предложи Funkyy Kitchen. За BEAT-овете ще се погрижат seVenson ( Daniel Siarov ) & PGK ( Pavel Kostadinov ) / Dockoff ( Georgi Dockoff ) и VICE (Viktor Vice Pavlov ), а за TRICK-овете ще се погрижите вие - любимата публика. Заповядайте и станете част от този толкова дългоочакван празник и, разбира се, носете си тиквитe.


Halloween Party
място: Club "Barbarossa",  Цар Самиул 50 - в безистена
начало: 21.00 часа


Уникална украса неповторим купон и яки коктейли! Нещо алтернативно, за тези които ще решат дали да празнуват в последния момент. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.