Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Джулия Робъртс призна: Рискувам кариерата си, с отказа да си направя фейс лифт!

Тези дни темата за фейс лифтинга е сред водещите в Холивуд...

People of art преди 9 години

Тези дни темата за фейс лифтинга е сред водещите в Холивуд. Сладката Рене Зелуегър, която взриви публичния спектър миналата седмица със своя различен външен вид, пораждайки хиляди въпроси към специалистите, доведе след себе си множество коментари на нейни колежки и фенове.

Сред първите, които решиха да коментират изкуствената красота, се открои не кой да е, а хубавата жена Джулия Робъртс. 47-годишната актриса, която вчера имаше рожден ден, призна, че е поставила кариерата си в Холивуд на карта. 

 
 
"С отказа да си направя фейс лифт рискувам много. В киното няма много роли за остаряващи жени на средна възраст. Дори участието в реклами е под въпрос. Съобщих на Ланком (актрисата е рекламно лице на един от техните парфюми), че възнамерявам да бъда от остаряващите модели, но въпреки това те подписаха с мен за следващите пет години. По-късно? Не знам...", казва Джулия Робъртс в интервю. 

 
Засега актрисата твърдо е решила да последва примера на Джейн Фонда и да остави лицето си истинско, каквото и да й струва това. Подобно намерение изрази и Дженифър Анистън, която също е всепризната с естествената си хубост.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра