Следва

Тони Бенет и Лейди Гага изпълняват „It Don’t Mean a Thing “ за празничната кампания на H&M

Transformation Wednesday: Хайди Клум и пищните й хелоуински костюми

Хайди Клум е сред най-големите почитатели на Хелоуин, така че за нас от години е повече от любопитно да видим как красавицата ще се облече за празника...

All fashion преди 9 години

Хайди Клум е сред най-големите почитатели на Хелоуин, така че за нас от години е повече от любопитно да видим как красавицата ще се облече за празника.

Без особени претенции затова да е секси и красива, тя по-скоро си пада по идеята да провокира, да е различна и да прояви креативна и творческа мисъл, когато подготвя костюма си. Всяка година моделът организира пищно Хелоуин парти, а подготовката за него, според думите й, започва месеци по-рано.

"Ако си мислите, че решавам в последния момент с какво ще се облека, жестоко се лъжете. До мен стои огромен екип, който ми помага и прави невъзможното да изглеждам наистина впечатляващо. Критерият ми при избор на костюм се крие точно в това - да съм неузмаваема и всички като ме видят да се замислят коя точно съм аз."

Определено маскирането е сред любимите занимания на модела, а нестандартните й хрумвания през годините събрахме в галерията по-горе. Някои от тях се оказват дори скандални за обществото, както се случи през 2008 година, когато тя се издокара като богинята Кали и с това разгневи хиндуистите в Америка.



 

More All fashion