Следва

Sotheby's продават благотворително бижута от колекцията на Ести Лаудер

Coccinelle - най-добрите чанти от новата колекция на клик разстояние

Дали е вярна старата фешън истина, че част от жените не са в състояние да разсъждават логично при...

Shopping преди 9 години

Дали е вярна старата фешън истина, че част от жените не са в състояние да разсъждават логично при вида на чифт нови обувки, и по-точно, докато не се сдобият с тях, а втората част от същите тези жени просто не могат да съществуват без новата чанта, която са мернали в любимия магазин. Отново докато не я направят своя.

Но дори и да не сте от горните два типа и да изповядвате старата и златна максима "По-малко, но по-качествено", съветваме ви все пак да обърнете внимание на новата колекция на една от добрите аксесоарни световни марки - Coccinelle.

Италианците знаят много за всичко онова, което събирателно наричаме мода. И, за различа от французите, за които можем да кажем приблизително същото, пред умерените цветове и черното, предпочитат възможно най-ярките и жизнерадостни краски. Отлично доказателство и за двата тезиса е новата колекция на Coccinelle: даже през есента и зимата дизайнерите на италианската марка предлагат да се обърне внимание не само на присъщите за сезона сдържани тонове, но и на слънчево-оранжевото и светлосиньото, при това в изящни силуети, форми и обеми, на чиято елегантност е трудно да се устои.

В колекцията есен-зима 2014/15 намират място и анималистичните принтове, към които италианските дизайнери също, по традиция, изпитват особена любов. Но на леопарда при Coccinelle в новия сезон е отделено сравнително по-периферно място, за сметка на предпочитания графичен "змийски" принт и рисунък, имитиращ окраската на конете.

Съвсем отскоро за Coccinelle работи и собствен интернет-магазин — независимо, че до момента бутици на марката имаше в 40 страни по целия свят, сега да намерим идеалната чанта стана още по-лесно. Освен това, в чест на откриването, всички поръчки, направени до края на месеца ще бъдат доставени до клиентите съвършено безплатно. Побързайте: остават само пет дни!
 

More Shopping