Следва

Спечели един от седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics

Директно от PR-a: "Трубачите на СЕСА искат 20 литра малинова ракия"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която...

All About Life преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Трубачите на СЕСА искат 20 литра малинова ракия

Подгряващите музиканти на СЕСА - Dzambo Agusevi Оrchestra, за които певицата изрично настоя да са част от нейния мащабен проект на 7 ноември у нас, поставили специално изискване към организаторите на концерта. Единственото желание на победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча е в гримьорната им преди събитието в зала „Арена Армеец“ да ги очакват 20 литра ракия. Трубачите се оказали истински фенове на огнената напитка и дори предявили претенции ракията да бъде не каква да е, а малинова, произведена по специална технология. Пред организаторите стои и условието, ако оркестърът пристигне у нас една седмица преди събитието, да осигури не 20, а цели 80 литра от малиновия еликсир.



Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас, специално за дългоочаквания мега концерт на сръбската звезда СЕСА. Динамичната музика на Dzambo Agusevi Оrchestra несъмнено ще разпали емоциите на публиката още преди излизането на певицата. Виртуозните изпълнения на тромпет и нечуваните досега у нас фолклорни ритми на най-добрите трубачи на Гуча ще завладеят всички присъстващи на сцената на едно от най-грандиозните музикални събития за всички времена.



Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени: от 20 до 55 лева в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay.

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.