Следва

10 страхотно хитри начина да изглеждаме добре рано сутрин

Lush Fresh Handmade Cosmetics - направени с любов

Историята на козметичните продукти Lush започва преди 20 години в Англия, когато настоящият творчески екип разработва козметични продукти с натурални съставки...

Hair преди 9 години

Историята на козметичните продукти Lush започва преди 20 години в Англия, когато настоящият творчески екип разработва козметични продукти с натурални съставки и стартира собствен авангарден бизнес с поръчки по пощата, наречен Cosmetics to Go. След което започват всичко отначало, дават му ново име - Lush, което прераства в международната компания, която днес познаваме и толкова обичаме, с нейните ръчно изработени и свежи продукти, но вече в няколко различни фабрики по света. 

Успехът се дължи на това, че Lush  запазва усещането за малък бизнес, който остава верен на първоначалните си цели и не прави компромиси с качеството. До ден днешен всички продукти се правят на ръка, а с разрастването на компанията се наемат повече хора, вместо машини. 

Днес Lush има повече от 900 магазина в над 50 страни по света. Приятно ни е, че два от тях са в България, като първият магазин у нас отвори врати през ноември 2011 година в The Mall, а от април 2014 - и в Сердика център.

Продуктите в различните страни притежават различни форми и цветове според стила на всяка една от тях, но качеството, разбира се, остава същото - съставките, свежестта и неповторимите аромати в продуктите със 100% вегатарианско и 83% веган съдържание, са нещата, по които винаги можем да познаем Lush Cosmetics.


Марк  Константин - основателят на фирмата (горе вляво) с жена си Мо (в средата) и част от техния екип в първите години от съдаването на компанията

Тяхната мисия:
Lush Cosmetics разчитат само и единствено на производството на ефективни продукти от свежи органични плодове и зеленчуци, най-добрите етерични масла и безопасна синтетика. Тяхната цел е да създават собствени продукти и аромати, които се правят на ръка, без консерватни, и не на последно място със съставки, които не са тествани върху животни. 

Повече за компанията и продуктите в България може да откриете на фейсбук страницата й LUSH Bulgaria.

More Hair