Следва

Големите любовни истории: Уилям и Патриша Бъкли

Пак Хелоуин 2014: Синди Крауфорд като Шер (снимки)

До Хелоуин има още няколко дни, но в САЩ вече мнозина отбелязват предстоящия ден на...

Други преди 9 години

До Хелоуин има още няколко дни, но в САЩ вече мнозина отбелязват предстоящия ден на Вси светии, докарвайки се в най-разнообразни "страшни" костюми, както направиха например и в нашия Х-фактор снощи. Миналата неделя отвъд Океана, звездите на Бевърли Хилс се позабавляваха авансово, като показаха на тематично парти симпатични и по традиция ефектни звездни костюми.


Синди Крауфорд и Ранди Гербер като Сони и Шер

Синди Крауфорд например, е решила поне за ден да влезе в кожата на певицата Шер. За целта на звездата от модните подуими на 90-те, а и вече години след това, се е наложило да замаскира с коректор прочутата си бенка, да сложи черна перука и съответстващ на времето от младостта на Шер секси опънат гащеризон. Съпругът на модела, Ранди Гербер, пък е решил да претвори бившия съпруг и колега на Шер - Сони Боно. За целта на него, обратно на половинката му, се е наложило да се превърне в блондин за една нощ.


Истинските Шер и Сони

На партито фотографите увековечиха и други звезди. Светската лъвица Парис Хилтън бе решила да стане персонаж от анимационен филм, обличайки се като приятелката на Мики Маус - Мини, което, разбира се, не й попречи костюмът й да наподобява реквизит от секс шоп.


Синди носи черна перука и дебел слой грим на знаменитата си бенка

Доста по-скромно изглежда Хилари Дъф като добрата фея — в пищна пачка и с крилца. Карнавалния й костюм допълват златна коронка и маска на очите.

Неколцина в поредицата звездни присъствия все пак отдават почит на това, че Хелоуин е ден на нечистите сили и избират по-страшнички тоалетчета. Така например, актрисата Мишел Трактенбърг изглежда почти истински в образа на окървавена от зомби жертва.

Снимките на звездите са в галерията.

More Други