Следва

Валентин Колев представя своя изложба с живописни работи и пластики

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се сгоди

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се сгоди...

People of art преди 9 години

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се сгоди за приятелката си Ивана, съобщи той във Фейсбук. Двамата са заедно от близо година, а почти от толкова време делят общ дом. Влюбените се запознали благодарение на шоуто за гафове, където девойката карала стаж през лятото и от тогава са неразделни.

Журналистът избрал деня преди рождения ден на избраницата си, за да й отправи най-важния въпрос в живота си, с надеждата да чуе заветното „да". Ваклинов, когото често можем да срещнем по софийските улици в дебнене поредната си жертва, бъдещ носител на „Златния скункс", е измислил особено оригинален и романтичен начин да поиска ръката на любимата си.

Боби сложил пръстена в купа с орехи и докато двамата гледали филм пред камината й я поднесъл.„За малко да си счупи зъбите, беше доста изненадана. Първоначалната ми идея беше, да я събудя като й пусна кучето (б.а. джак-ръсел териер) в леглото, докато спи с табела „ще се омъжиш ли за мен". В последствие обаче се притесних да не реши, че малкият й предлага и да ми я открадне", шегува се младият шоумен, пише "Всеки ден". „Истината е, че съм заложил символика във всичко.

От една страна е камината - символ на домашното огнище и топлина, които искам да й дам, а от друга са орехите - да си знае, че съм костелив и да има едно на ум", споделя през смях Ваклинов. Красивата Ивана пък в момента кара магистратура в НБУ, специалност Бизнес администрация, Мениджмънт и Лидерство.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра