Следва

Първите снимки от снимачната площадка на филма на Джоли и Пит "Край морето"

Петъчна доза СЕКС: Светлата страна на Робърт Патинсън

Тази седмица нашите погледи са вперени към Робърт Патинсън, който ако трябва да бъдем честни, когато излезе „Здрач”, не ни се видя толкова секси...

Други преди 9 години

Тази седмица погледите ни са вперени към Робърт Патинсън, който, ако трябва да бъдем честни, не харесахме, когато излезе  „Здрач” и всички пищящи от полуда момичета на този свят, мечтаеха за него, а години по-късно, когато осъзнахме, че момчето е станало мъж и определено заслужава внимание.

Окей, Робърт Патисън... от къде да започнем - можем да се съсредоточим върху неговата секси небрежна визия; или пък върху сините очи – загадъчни и дълбоки; или върху скулите – остри, като бръснач? Перфектно... продължаваме с косата – лъскава и рошава, само да прокараш пръсти през нея и онази усмивчица - тайнствено нежна, която иска да усетим дъха й; и многопластовото му лице, направено от хиляди красиви частици...

Убедителен списък с причини за едно негаснещо и силно желание, отнасящо със себе си всяка мисъл, слово и стон, оставяйки само копнеж за нещо доста неприлично с НЕГО още тази нощ.



Но да се върнем в реалността, където освен красив, трябва да му признаем, Робърт е и доста талантлив. 28-годишният красавец има интересна и разнообразна кариера, която започва от "Здрач", минава през "Вода за слонове”, за да продължи с "Не ме забравяй" и "Бел Ами", филми в които той само загатва за големия си актьорски потенциал.

Защото според нас, Патинсън все още не е изиграл ролята на живота си, въпреки че много се доближава до нея в краткото, но страшно секси и провокативно видео от рекламата на Dior Homme. Вярно, малко поостаряло, но добре наизустено в късните часове на нощта... за всеки случай, ако се наложи случайно, някой да смени горещата красавица, която си позволява да си играе с него, да можем да я заместим. 







More Други