Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.11 – 09.11

Дизайн за вдъхновение: Духове вкъщи

Хелоуин буквално тропа на вратата и сега е моментът да вкараш малко от духа на празника и вкъщи, тези вдъхновяващи идеи ще ще те насочат към най-добрия избор за Хелоуин партито...

All About Life преди 9 години

Хелоуин буквално тропа на вратата и сега е моментът да вкараш малко от духа на празника и вкъщи. Тези вдъхновяващи идеи ще те насочат към най-добрия избор за Хелоуин партито или просто за Хелоуин настроението. Готик елементи за страховито усещане или по щипка оранжево и черно, избрани мъдро, ще послужат като основа за страхотно прекарване на празника.

Тиквата, разбира се, е задължителен елемент в декорациите за този страшно-смешен ден, но фенер далеч не е единственото, което можеш да направиш с оранжевите красавици. Има безброй възможности, стига да мислиш извън рамките, развихри се и най-важното, забавлявай се, все пак празниците са затова. А Хелоуин е добра причина да вкараме освежаваща доза цвят.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 17 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 17 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.