Следва

Шарени чорапи

Versace feat. Джет Лий

Точно преди седмица се състоя първото модно шоу на Versace в Пекин с благотворителна цел...

All fashion преди 15 години

Далеч от световната икономическа криза, Китай с бясна скорост произвежда, представя и продава. Точно преди седмица се състоя първото модно шоу на Versace в Пекин с благотворителна цел. Инициаторът е екшън актьорът Джет Лий, собственик на фондация „Едно”.

Целта на събитието е събирането на средства за построяването на втори и трети детски център за психологическо възстановяване след разрушителните земетресения в провинция Сечуан.





Повече от 900 знаменитости, сред които актьорите Мишел Йо, Лий Бюнг Ху, носителя на наградата най-добър актьор на китайската телевизия за 2000г., Джеси Менг – актриса, певица и телевизионна водеща, олимпийският шампион по скокове в басейн от 2004г – Тиан Лианг, както и още много видни китайци, видяха новата колекция Есен/Зима’ 08, представена от Донатела Версаче.





Модната къща създаде, специално за събитието, реплика на миланския Teatro Versace в сърцето на Пекин - центъра Legation Quarters. Най-очакваният моден спектакъл в Азия включваше и участието на актьора Джет Лий.

More from View Sofia

More All fashion