Следва

Редакторите интимно - Пола: Момичетата на View Sofia в бюти-блиц

Какво ново: Hydrabio Mousse от Bioderma

Много млади жени не са запознати с типовете кожа и следователно незнаят точно какъв е техният...

Hair преди 9 години

Много млади жени не са запознати с типовете кожа и следователно незнаят точно какъв е техният. А дори да определят кожата си кото нормална, на моменти тя също страда от дехидрататция. Например след почистване или при смяната на сезоните, това причинява дискомфорт и неприятно усещане, което обаче лесно може да бъде поправено само с един измивен продукт, който ще хидратира, почисти и възстанови кожата.

Hydrabio Mousse е първата измивна почистваща пяна с хидратиращо действие и кремообразна текстура като сметана, която ще се погрижи всичко това да стане реалност.

Hydrabio Mousse е подходящ за нормална, смесена или леко дехидратирана кожа, притежава хидратиращо действие, благодарение на патента Aquagenium®* във формулата си, който по биологичен начин стимулира и възстановява естествената функция на аквапорините за циркулация на водата в кожата.

Почиства и отстранява грима, като създава усещане за свежест след изплакване с вода. Неутрализира твърдата вода, а кремообразната текстура - като сметана я прави подходящ за жени и мъже на всяка възраст (мъжете могат да ползват Hydrabio Mousse и като пяна за бръснене). 

Резултатът е Почистена, освежена и хидратирана кожа.

*Как действа патентът Aquagenium® с екстракт от семена на ябълка?

- Стимулира естествения процес на циркулация на водата в кожата.
- Възстановява производството на липиди и подобрява защитните функции на кожата.
- Задържа водата на повърхността на кожата. 

More Hair