Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Адриана Лима и Алесандра Амброзио в Fantasy Bra

"На парти като на парти!" - махнаха с ръка в ръководството на Victoria's Secret и поръчаха на...

All fashion преди 9 години

"На парти като на парти!" - махнаха с ръка в ръководството на Victoria's Secret и поръчаха на бижутера Паскал Муавад да изработи цели два сутиена Fantasy Bra за ревюта на бранда тази година, за разлика от едничката бройка - звезда на предните ревюта на компанията.

Майсторът на ювелирното дело не ги подвежда и след пет седмици апетитните бразилки Адриана Лима и Алесандра Амброзио ще се разходят по подиума по сутиени, буквално съшити от брилянти, рубини и сапфири. За "ушиването" на скъпоценното бельо са преброени шестнайсет хиляди камъка и хиляда и триста часа ръчен труд, а всеки от сутиените струва два милиона в долари.



Тази година, между впрочем, столица на красотата и каратите на Victoria's Secret ще е Лондон, а не Ню Йорк, което се случва за пръв път в историята на Victoria's Secret Fashion Shows. Обединеното Кралство заслужава честта, защото гражданите му отлично знаят как да се радват на готините партита. А за нас остават 5 седмици до възторга по гащите и сутиените на американците в детайли.





More All fashion