Следва

Празнично вкусни

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Без паника, сочната Ким засега няма намерение да се гмурка във филмовия бранш с пилотно въплъщение в знаменитата главна редакторка на американския Vogue...

All fashion преди 9 години

Too Much To Be True

Познатата в цял свят, даровита Марая Кери се слави още и с прекалено предизвикателния си стил, обобщаващ се в щедри деколтета и некомплементиращи фигурата й дължини и силуети. Тази седмица тя за пореден път създаде моден гаф, нарушавайки с гръм и трясък всички модни правила. На концерта си в Пърт, Австралия, певицата се появи на сцената в болезнено блестяща рокля от две части, съчетаваща бюстие с ултра дълбоко деколте, множество кристали и прилепнала, едвам покриваща част от тялото й пола. Недосмислицата продължава със сребърната ръкавичка, шлейфа и тънките златисти сандали, които, като по чудо, успяха да задържат пухкавата изпълнителка извисена над земята. Искрено се надяваме Марая Кери да инвестира в стилист занапред, за да не се налага повече да я включваме в критичната ни класация.







Голата и щедра Майли Сайръс



Не сме изненадани, че Мaйли Сайръс не прояви много въображение при избора на тоалет за „amfAR LA Inspiration”, тъй като тя рядко го прави, и може би щяхме да подминем модния й избор с лека ръка, както всеки път правим, ако събитието, на което се появи в този си вид не беше с цел набиране на средства за изследвания на СПИН и майка й, Тиш Сайръс, не позираше гордо до нея в този емблематичен за благородното им семейство миг.



Но понеже, ние едва ли бихме си позволили да облечем черна рокля с прозрачна горна част, от която надничат женските ни форми, едва прикрити от препаските с ремъци и пайетите, докато сме на благотворителна вечеря с родителско тяло, нямаше как да не поставим бившата Дисни звезда сред тазседмичните ни недоумения. Не за друго, а защото действията и стилистичните й решения са наистина разочароващо нехаещи към основните закони на благоприличието и добрата култура.

Ким Кардашиян в ролята на Ана Уинтур




Без паника, сочната Ким засега няма намерение да се гмурка във филмовия бранш с пилотно въплъщение в знаменитата главна редакторка на американския Vogue. Това не й попречи обаче, поне да се опита да влезе в кожата й по случай Хеуоинската фиеста.

В навечерието на празника всичко е възможно, нали, кога, ако не сега, можем да изтрещим напълно с мечтано чудати визии? И все пак, не можем да прикрием леките пристъпи на смях, които извират при всеки поглед към спретнатото Chanel аутфитче и легендарната фризура на каре, в които се е мушнала риалити звездата в желанието си да се доближи до визията на Уинтур.

Да, донякъде е успяла, но, не, въобще не й отива.

Ан Хатауей и размъкнатият комбинезон



Понякога и най-добрите грешат, припомня ни го последното модно въплъщение на иначе безупречната и супер стилна Ан, която обаче този път не уцели десятката. Чаровната брюнетка се яви на премиерата на новата си лента Interstellar, състояла се в меката на киното Лос Анджелис преди броени дни, в леко размъкнатата прегръдка на рокля от новата колекция за сезон пролет/лято 2015 на Richard Nicoll.

Въпросният тоалет от тъмен сатен твъъъъърде много наподобява домошарски комбинезон, никак не успява да се пригоди към фигурата на Хатауей и, въпреки силния си тренд статут, сама по себе си, без подходящата компания от пищни аксесоари или нещо за акцент, леко издиша. Каквото и да си говорим, това, което виждаме, е красивата Ан в безобразно безформена пижаместа одежда. Не, не харесваме!

More All fashion