Следва

София Ринг Мол отваря врати до дни... и още малко подробности

Коледната звезда на семейство Бекъм

Ромео Бекъм, 12 годишният син на Дейвид и Виктория, беше представен като звездата на...

All fashion преди 9 години

Ромео Бекъм, 12 годишният син на Дейвид и Виктория, беше представен като звездата в Коледната кампания на Burberry. От марката споделиха, че заради "чара и стила", които той безспорно притежава, е абсолютно щастие да се работи с него.

Явно младият Ромео е тръгнал по модните стъпки на майка си, а и на баща си, защото това е второто му появяване за бранда. Той направи своя дебют миналата година и успя да омае всички с белите си зъбки, чипо носле и нахална усмивка, а неговото участие се оказа такъв успех, че култовата британска марка го покани отново и тази година.

Сегашният, втори път младият Бекъм е избран лично от главния творчески директор на бранда, Кристофър Бейли, насочвайки светлините на прожекторите към себе си в кампанията на Burberry, "От Лондон с любов".

Освен, че се появява във фотосесиите, Ромео също ще бъде и герой в кратък филм, който обещава да ни заведе на зведно и празнично пътешествие.За новата кампания Кристофър Бейли споделя: „С тази празнична кампания, ние празнуваме всичко, което обичаме най-много в Burberry – нашия тренчкот, шала от кашмир, невероятната музика, британското време, както и работата с велики и талантливи хора. Работата с Ромео продължава да бъде пълна радост - той има чар, стил и голяма енергия! Радвам се, че точно той е в главната роля на нашата празнична кампания.”
 

More All fashion