Следва

Италианките са друго нещо!

София Ринг Мол отваря врати до дни... и още малко подробности

На 6.11.2014 г. в 10.00 ще отвори врати най-новият модерен търговски и развлекателен център - София Ринг Мол...

Shopping преди 9 години

На 6.11.2014 г. в 10.00 ще отвори врати най-новият модерен търговски и развлекателен център - София Ринг Мол, за което с удоволствие ви разказахме



Преди официалната церемония по откриването домакините ни поканиха на бърза обиколка из новото архитектурно чудо, за да разкажем после как е там. Ами, много е добре! За първи път в България ще отвори врати най-големият гръцки универсален магазин notosgalleries. Харитини Христу- маркетинг мениджър на notosgalleries, ни разведе из трите нива на магазина, събрал водещи световни марки дамско, мъжко и детско облекло, парфюмерия, галантерия и стоки за дома. В над 200 магазина шопинг маниаците могат да открият продукти на над 400 световни марки. Веднага ще ви дадем малък ориентир къде да намерите това, което го няма никъде другаде: В 22- та магазина на ZBS. Тук , както обеща госпожа Мариела Остенд - управляващ директор на ZBS, ще намерите уникални продукти. Сред новите марки, на които тя обърна специално внимание, са alcott - с акцент в младежката мода и bossini, направо от Хонг Конг.

Важен акцент в търговската стратегия на София Ринг Мол са зоните за забавления: кино с 10 зали с VIP салони, най-големите на закрито увеселителен център и картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м. Овации предизвика г-н Джордж Цирцикос - маркетинг директор на FUNTASY Ring Park, с приветствието си, което беше подготвил на български, и откровението, че макар да е тук едва от 9 месеца, учи нашия език, защото е решил занапред да живее и работи в София. FUNTASY Ring Park ще се простира върху площ от над 6 000 кв.м. и ще предлага забавления за деца на всички възрасти. Посетителите на FUNTASY Ring Park ще могат да избират между атракциони като истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на велосипеди, различни надуваеми атракциони и трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни. Защото „ Да си дете е модерно!”- каза г-н Цирцикос.



Инвестицията в София Ринг Мол възлиза на 130 млн. евро. Общата отдаваема площ на търговския комплекс е 105 000 кв.м. Инвеститорите в проекта са Fourlis Group и Danaos Group.



Това беше първата ни разходка из този зашеметяващ мол. Повече ще ви разкажем след откриването му в четвъртък на 6.11.2014 г. в 10.00. А дотогава: идете и вижте сами! Има какво.

More from View Sofia

More Shopping